Нову гру від Valve Counter-Strike 2 з нетерпінням чекають, швидше за все, не геймери, а розробники - у яких буде менше проблем із кодом. У файлах бета-версії нової "КС" знайдено плани виявлення рейтингових таблиць лідерів, які запустять після повного релізу гри.

Реліз Counter-Strike 2 все ще запланований на літо цього року, і з огляду на гаряче очікувану новинку Valve регулярно оновлює закриту бета-версію проекту, тестуючи її на предмет багів.

Незважаючи на це, все, що стосується матчмейкінгу, було оповите мовчанням.

Counter-Strike 2, скріншот: YouTube
Counter-Strike 2, скріншот: YouTube

Принаймні так було доти, доки не вийшло останнє оновлення, в якому дата-майнери знайшли натяки на майбутнє запровадження цікавої рейтингової системи.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Здеруть не лише за комуналку: українцям встановили додаткову плату за житло "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок
Показати ще

Першим це зауважив ентузіаст під ніком Aquarius, який зазначив, що в оновленні бета-версії від 2 серпня було додано код, що вказує на потенційну систему рейтингу лідерів.

Counter-Strike 2, скріншот: YouTube
Counter-Strike 2, скріншот: YouTube

Aquarius виявив, що режим Premier Competitive матиме сезони, які обнулятимуть таблицю лідерів кожні кілька місяців, а також глобальна таблиця, яку також можна буде сортувати по регіонах.

Головною статистичною одиницею в режимі Premier Competitive буде показник рейтинг CS, який буде індивідуальним показником ело, але використовуватиметься тільки в режимі Premier.

Його будуть вимірювати в діапазоні від 0,00 до 35,00, де кожні 5,00 приросту матимуть інший колір (тобто і ранг), і чим вище число, тим краще вважатиметься рейтинг.

Публікація Aquarius, скріншот: X
Публікація Aquarius, скріншот: X

Публікація Aquarius, скріншот: X
Публікація Aquarius, скріншот: X

Також у режимі Premier, прямо в головному меню Counter-Strike 2, ви зможете побачити додаткові статистичні дані, наприклад, вінрейт вашої команди на певній карті, детальну статистику окремих гравців, а також детальніше поглянути на вже згаданий рейтинг CS.

Знахідки Aquarius вказують на те, що перший такий сезон розпочнеться вже восени 2023 року, а триватиме приблизно до весни 2024 року. Також дата-майнер припустив, що Valve планують по 2 сезони на рік, які відповідатимуть розкладу проведення Мейджорів.

Багато з цих функцій вже нагадали геймерам ті, які надавали сторонні платформи матчмейкінгу типу FACEIT, і це дуже втішило шанувальників CS.

Однак все це, очевидно, ще може зазнати чималих змін, адже CS2 все ще знаходиться в закритій бета-версії, так що все стане зрозумілим лише з повноцінним релізом новинки.

Нагадаємо, геймер показав, як виглядає Hogwarts Legacy на відеокарті 2012 року: від такої картинки – фізично боляче.

Раніше повідомлялося, аркадний стиль і квадратний Шреддер: Minecraft отримав барвисте DLC по "Черепашкам-ніндзя".

Також, головний конкурент The Sims отримав продовження: перші кадри геймплею Life by You та дата релізу.