Мільйони людей у ​​світі просто люблять супергеройські фільми, в основному це картини студій Marvel та DC.

Marvel має десятки різних персонажів, кожен з яких знайде відгук у душі глядачів. Основними з них є Залізна Людина, Капітан Америка, Тор, Халк, Людина-Павук і таке інше.

Основну увагу ми зараз приділимо "павучку", дружелюбному сусідові з Квінса, Нью-Йорк. Справа в тому, що в Болівії мало не померла дитина, яка дозволила членистоногому себе вкусити... щоб стати супергероєм, як це показано у фільмі. Про це повідомляє EFE.

Marvel's Spider-Man 2, скріншот: YouTube
Marvel's Spider-Man 2, скріншот: YouTube

8-річний хлопчик із великого містечка Оруро знайшов чорну вдову під каменем... нічого не віщувало лиха, але хлопчик дав її себе вкусити, бо вірив, що зможе отримати надлюдські здібності — випускати павутину, повзати по стінах і стелі. Крім цього Пітер Паркер мав надзвичайну силу та витривалість після укусу радіоактивного павука.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

"Дитина, не враховуючи ризиків, підняла її і поклала на тильну сторону долоні, павукоподібна зробила укус", – йдеться в новині.

Людина-павук
Людина-павук

Співробітник охорони здоров'я міста Оруро Ернесто Васкес повідомляє, що після укусу 8-річний хлопчик вирушив додому, забравши павука із собою у склянці. Проте вже за кілька годин він почав почуватися погано.

Все тіло боліло, м'язи інтенсивно скорочувалися, проте лікарі зуміли вчасно надати медичну допомогу. А ще повідомляється, що в Болівії це не новинка... вже кілька дітей провокували павуків кусати їх із тією ж метою.

Нагадаємо, торгували немовлятами, як сміттям: цинічні ділки відправляли дітей за кордон

Як повідомляв "Знай.uа", лікарі поставили батькові двох дітей неправильний діагноз і йому довелося робити отвір у черепі: "Сказав не гуглити"

Знай.uа писав, 14-річна дівчинка задушила себе пакетом - копів сповістили надто пізно