Поєднання Венери та кармічної Ліліт (Чорного Місяця) 8 серпня посилить тенденції ретроградного руху Венери, який триватиме до 4 вересня.

Тут намітиться зміна балансу в особистих відносинах, фінансовій сфері та творчості. Наступна квадратура Венери з Ураном у середу підвищить імпульсивність та емоційність наших вчинків. Сильне прагнення задоволенням, нераціональні витрати можуть істотно ускладнити життя згодом.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Овнів цього тижня можливе виникнення нових партнерських відносин, спілок та спільних підприємств, а вже існуючі відчують приплив нової енергії та ентузіазму. Взаємини всіх рівнях у ці дні стануть інтенсивнішими. Можлива активізація зусиль у сферах живопису, музики, дизайну чи індустрії краси. Якщо ви подумуєте про проведення косметичної операції, оновлення гардеробу або прикрасу будинку, саме час втілити ці плани в життя. Романтичні пригоди, юридичні питання та світські події стануть першочерговою метою ваших енергійних прагнень.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Цей період дуже сприятливий для діяльності, яка покращить вашу зовнішність, прикрасить будинок або буде пов'язана з музикою, живописом чи дизайном. Ваша здатність жартувати та розважатися зросте. Незважаючи на те, що вам доведеться вести боротьбу з лінощами і надмірним потуранням власним слабкостям, ви набудете позитивного іміджу і відчуєте себе більш привабливими та товариськими. Це чудовий час для вечерь у компанії, особливо у вашому будинку. Якщо вам хотілося випробувати успіх, тепер саме час зробити це. Якщо ваша робота пов'язана з продажами, рекламою або зв'язками з громадськістю, на вас чекає великий успіх. У цей час створюється враження, ніби розрізнені шматочки мозаїки встають на свої місця.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Інформація, ідеї та методи можуть здатися надзвичайно цікавими та цінними для вас, але спроби застосувати їх виявляться невдалими або будуть припинені через будь-які обмеження. Прагнення досконалості чи брак часу можуть порушити організаційні заходи чи плани. Навіть якщо ви дієте ефективно і організовано, вам не вдасться вчасно знайти всі необхідні документи, книги та інші предмети. На цьому тижні може виникнути необхідність переробити або завершити завдання, яке ви вважали вже виконаним. Зрештою, все владнається, і ви дочекаєтесь нагороди за свої зусилля.

Рак

Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня подія, яка виглядає проявом неприйняття, насправді може надати Ракам добру послугу. Невдоволення, викликане тим, що ви не в змозі дозволити собі ті чи інші витрати, може бути пов'язане не лише з побоюванням втратити гроші. Здобути любов, прихильність або те, чого ви бажаєте, буде нелегко, але як тільки ви досягнете цього, ви відмовитеся від обов'язків щодо того, чого досягли. Спілкування буде скрутним. Навряд чи ви станете мізантропом, але оскільки нинішні обставини завадять вам випробувати задоволеність собою, ви віддасте перевагу на цьому тижні самотності.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Можливо, у Львові виникне необхідність чи бажання домінувати у світському житті. Цей період підходить для детальної розробки передбачуваної події. Коли астрологічна обстановка по відношенню до вашого зодіакального знака складається подібним чином як цього тижня, зовнішність набуває величезної влади. Але не витлумачте безтурботне лестощі як прелюдію до серйозних відносин. Вам буде важко визначити, хто виступить у ролі підлесника, а хто стане об'єктом лестощів. У цей період, намагаючись керувати ситуацією, важливо пам'ятати про стратегію, і особливо тоді. Артистичні прагнення слід стримувати, оскільки їхня дія може виявитися особливо потужною.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Те, що виглядає найбільш привабливим, може виявитися найменш бажаним для Дів. В обмін на співпрацю чи ласку, яких ви прагнете, вам доведеться віддати щось таке ж цінне, інакше ви або нічого не отримаєте, або будете змушені задовольнитись слабкою подобою бажаного. Можливо надмірне занепокоєння, особливо з приводу юридичних питань, романтичних зв'язків, світських подій або дебатів, що наближаються. Остаточний результат тижня може бути сприятливим, але питання, чому все пройшло успішно – завдяки вашому занепокоєнню чи всупереч йому – залишиться спірним.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вчинки оточуючих цього тижня можуть надихнути вас у позитивному чи негативному відношенні (передбачити це неможливо), спонукавши зробити щось Терезам невластиве. Пам'ятайте, що в цей період деякі вчинки можуть становити небезпеку. Можливі прояви ентузіазму у дружбі, і навіть енергійніше що у роботі груп та закупівельних організацій. Ви можете розробити нові технології та методи або запозичити їх у оточуючих. Підвищений інтерес (і більшу терпимість) у вас викликатиме діяльність у сфері астрології, окультизму, надприродного.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Люди та обставини, з якими Скорпіони зіткнуться цього тижня, дозволять вам краще усвідомити цінність свободи та незалежності. Це може означати як фізичну свободу, і самостійність мислення. Якщо не завадять негативні фактори, то дії, які ви почнете в групі, принесуть вам помітну користь. У ваших поглядах та підходах до спілкування з людьми у ці дні будуть простежуватись прагнення до рівності та рішучості. Коло вашого спілкування збільшиться. Ви будете прагнути посилити роль, яку граєте у житті своїх друзів, батьків, коханих чи колег.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня для ваших дій характерні занепокоєння та нестача уваги до дрібниць – ймовірно, вплив надто пильної уваги до загальної картини. Неприборкані прагнення можуть призвести до плачевних наслідків. Пригнічуйте будь-яке прагнення взяти на себе більше роботи, ніж ви в змозі виконати; уникайте завдань, для яких у вас явно не вистачить навичок чи досвіду. Не ризикуйте, якщо ви не можете дозволити собі втрату. Якщо ж ви будете розсудливі, то подолаєте всі фізичні перешкоди, що виникли на дорозі.

Козоріг

Козеріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козеріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Козероги цього тижня схильні виявляти терпіння. Якщо вам потрібно більше часу, щоб закінчити ту чи іншу справу, воно буде надано вам. Ваші зусилля стануть успішними завдяки зрілості суджень та досвіду. Якщо ж вам не вистачає зрілості або досвіду, необхідних у цій ситуації, вам допоможе людина, яка має ці якості. Це один із найбільш сприятливих періодів. Ваші нинішні зусилля приведуть до успіху та перетворяться на вагомі, перспективні досягнення. Настає вдалий час для започаткування тривалих проєктів, а також справ, здатних забезпечити безпеку та інші вигоди в майбутньому.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо ви – врівноважена, організована людина, яка має чітко визначену мету, ваше становище дозволить максимально використовувати переваги, які виникають цього тижня. Не втрачайте нагоди навмисно створити ситуації, які продемонструють ваш досвід та зрілість. Якщо ж ви не настільки організовані та цілеспрямовані, люди та ситуації, з якими ви зіткнетеся в цей період, спонукають вас стати більш організованими та допоможуть закласти міцний фундамент для майбутнього успіху, якого ви прагнете. У цей період виникає шанс скористатися перевагами будь-якого положення або влади, які ви маєте.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Риб цього тижня все піде гладко та успішно. Всі оточуючі виявляться на своїх місцях і займатимуться тим, чим належить. Ділові угоди щодо вашого будинку, нерухомості та домашніх речей будуть вдалими. Ваші вимоги будуть задоволені, ви матимете особисту перевагу, задовольняючи чужі прохання. Особливо успішно підуть викладання та навчання. Цей період сприятливий для контактів із родичами чи візитів. Новини та інформація, про які ви почуєте чи прочитаєте, принесуть емоційне задоволення.

Нагадаємо про ведичний гороскоп щасливчиків на серпень-2023 – знайдіть себе.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на серпень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чому Рибам не можна працювати, як Терези втратить усі і навіщо Ракам окуляри.

Також стало відомо про унікальний гороскоп Таро: названо три знаки Зодіаку, яким неймовірно пощастить у серпні 2023 року.