За словами експерта з мови тіла, володимир путін "відчуває себе непереможним" після початку вторгнення в Україну.

І це незважаючи на те, що так звана "спеціальна військова операція" зазнає невдачі через невдачу з моменту її початку у лютому 2022 року.

Масове побоїще окупантів, скріншот: YouTube
Масове побоїще окупантів, скріншот: YouTube

The Daily Star попросила експерта з мови тіла Інбаалу Хонігмана проаналізувати кадри за участю російського президента до і після початку війни в Україні. Вона пояснила, що на двох наборах відео було показано "цілком різні чоловіки".

Інбаала сказав Daily Star, що колишнього офіцера КДБ путіна важко аналізувати. Вона стверджує: "Його вираз обличчя нічого не видає. У нього більше контролю над мовою тіла, ніж у звичайної людини, і більшу частину часу його обличчя залишається нейтральним. Крім того, його плечі сильні, квадратні та впевнені майже кожного разу, коли ми його бачимо, яке руки природно рухаються з боків " .

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна
Показати ще

путін, скріншот: Telegram
путін, скріншот: Telegram

Інбаала сказала, що його "контрольована" манера поведінки говорить нам про те, що він "контролюється і всередині". Але вона спромоглася точно визначити деякі відмінності між двома наборами кліпів.

"Ці його руки говорять самі за себе, якщо порівнювати його жести до і після вторгнення в Україну" , - сказала вона.

У відео, знятих до лютого 2022 року, включаючи зустріч путіна з Дональдом Трампом у 2019 році, а також його новорічну промову того ж року, Інбаала зазначила, що "іноді мимоволі стискаються його руки".

Вона пояснила: “Це демонстрація розчарування, і ми можемо бачити це досить часто. Він швидко стискає кулак, а потім знову опускає руки. він велику частину часу злиться. Ми також часто помічаємо, як він нюхає носом, що виражає огиду. Ці рухи дуже швидкі, майже непомітні, але вони є".

Володимир Путін
Володимир Путін

Друга група кліпів включала звернення путіна з оголошенням про "спеціальну військову операцію" у лютому 2022 року, його звернення до нації раніше цього року, де він звинуватив Захід у конфлікті, а також його відповідь на повстання групи Вагнера у червні.

Інбаала сказала, що "ми бачимо абсолютно нового путіна" після лютого 2022 року.

Вона пояснила: "Майже кожного разу, коли він звертається до камери, він кладе руки на стіл перед собою долонями вниз. Цей силовий рух показує, що він почувається сильним, могутнім і непереможним. Коли він кладе руки перед собою і трохи нахиляється вперед, він ставить себе ведучим у розмові, звісно, ​​є вагання, і час від часу стискання рук повертається, але набагато рідше... Після вторгнення в Україну російський президент демонструє мову тіла сили, впевненості та лідерства. виправдано, і, схоже, це пом'якшило його розчарування."

Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео
Володимир путін на Святвечір у соборі, кадр з відео

Нагадаємо, що володимира путіна "кинули" навіть африканські друзі, диктатор у сказі: кликав 43, а прийшли одиниці.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Єрмак розповів про деталі переговорів Зеленського з путіним: "Можна говорити про якусь дипломатію".