Штучний інтелект показав, як виглядав би головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якби народився за часів вікінгів. Кадри опублікував на своїй сторінці у Facebook користувач Andrex Selivanov.

Українські захисники під командуванням Валерія Залужного щодня дають добрячий відбір вже не "другій армії" рф. Багато битв уже увійшли в історію, а сам головнокомандувач відомий у світі, як "залізний генерал".

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

У мережі вирішили трохи пофантазувати та за допомогою штучного інтелекту перенести Валерія Залужного у суворі часи вікінгів. У новому образі генерал не втратив своєї харизми та сили. Здається, навіть одного погляду достатньо, щоб вороги кинулися тікати з поля битви.

Валерій Залужний в образі вікінга
Валерій Залужний в образі вікінга

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Однозначно, Валерій Залужний навіть у ті часи став би великим воїном та ватажком вікінгів.

Валерій Залужний в образі вікінга
Валерій Залужний в образі вікінга

Варто зазначити, що на кадрах, що згенерував ШІ, "залізний генерал" має чимало спільного з головним героєм легендарної гри God of War - Кратосом. Борода, сильний погляд, бойове забарвлення, стародавнє скандинавське вбрання й обом не чужий статус Бога війни.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, астролог розповіла всю правду про Валерія Залужного, чому Головнокомандувач ЗСУ не такий простий: "Вміти віртуозно..."

Також наш портал інформував Валерію Залужному - 50 років: цікаві факти про "залізного генерала" і як його привітали українці.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, усунення Залужного: військовий просить СБУ зайнятися заявами експерта Жданова.