Є окрема каста людей, котрі не проти заводити романтичні відносини на роботі. Астроексперти кажуть, що це залежить від знака Зодіаку, є закономірність – такі люди приховують свої пригоди від начальства та колег.

З легкістю крутять службові романи такі представники Зодіакальної палітри, як Близнюки, Стрілець, Скорпіон та Водолій.

Про це розповів один із українських астрологів, який часто ділиться свіжими гороскопами у мережі YouTube.

Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube
Сузір'я Близнюків, скріншот: YouTube

Сузір'я Близнюків

Комунікабельні, привабливі та доброзичливі Близнюки часто стають популярними на робочому місці. Побачення з кимось із колег нерідко призводить до інтиму та таємного службового роману. Такі відносини можуть піти на користь, підвищивши ефективність цього знаку на роботі.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах
Показати ще

Стрілець, скріншот: YouTube
Стрілець, скріншот: YouTube

Сузір'я Стрільця

Цей знак використовує свої дипломатичні навички у романтичних цілях. Зустрічатися з колегою – не табу для Стрільця, він не проти флірту з кимось із роботи. Тим не менш, Стрілець усвідомлює, що відносини на робочому місці можуть привернути непотрібну увагу і плітки з боку колег, тому тримає свій роман у секреті.

Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube
Сузір'я Скорпіона, скріншот: YouTube

Сузір'я Скорпіона

Пристрасні Скорпіони легко можуть завести службовий роман, проте зроблять так, що їхнє особисте життя не зашкодило кар'єрі. Навіть якщо цей знак вирішить зав'язати таємні стосунки з колегою, від партнера він вимагатиме повної відкритості.

Сузір'я Водолія, скріншот: YouTube
Сузір'я Водолія, скріншот: YouTube

Сузір'я Водолія

Любовні стосунки Водолія з колегою можуть призвести до більш комфортної для них робочої атмосфери. Бачити свого партнера протягом дня та ділитися приємними моментами під час обідньої перерви покращить настрій Водолія та загальну задоволеність роботою. Однак цей знак приховуватиме службовий роман, щоб зберегти його.

Нагадаємо, знаки Зодіаку із потужною харизмою: неможливо встояти.

Раніше повідомлялося, що мольфар озвучив прогноз щодо вступу України до НАТО під час війни: "Їх дуже багато...".

Також, українцям повідомили про сильні магнітні бурі у серпні: як уберегти своє здоров'я.