Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань проводять обшуки у колишнього нардепа-регіонала, ексвласника "Прямого" Володимира Макеєнка. Він підозрюється у відмиванні понад 500 мільйонів гривень, повідомляється на сторінці СБУ у facebook.

Правоохоронці проводять обшуки на місцях проживання та роботи колишнього народного депутата України, ексзаступника голови фракції забороненої Партії регіонів. Він підозрюється в легалізації доходів, які були отримані злочинним шляхом загальною сумою понад 500 мільйонів гривень.

Обшуки у екс-регіонала. Фото: СБУ
Обшуки у екс-регіонала. Фото: СБУ

Також СБУ та ДБР підозрюють колишнього нардепа в ухиленні від сплати податків у 2011-2014 роках на суму близько 63 мільйонів гривень. Щодо політики порушено кримінальне провадження за двома статтями.

Обшуки у екс-регіонала. Фото: СБУ
Обшуки у екс-регіонала. Фото: СБУ

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Санкція статей передбачає покарання до 12 років ув’язнення із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, спільник військкома-олігарха Борисова втік за кордон: навіть міцні зв'язки не допомогли відмазатися.

Також наш портал інформував, депутат-військком під Одесою за час війни став доларовим мільйонером: земля біля моря, паркування та квартир на 500 кв.м.

Крім того, ми писали, на Одещині бухгалтер обдурив морпіхів на 10 млн грн: "Нараховував зарплати своїм знайомим".