Троє людей загинуло і одна з них у лікарні бореться за життя після обіду, який мав пройти, як завжди.

Це сталося у невеликому містечку Леонгата, в Австралії. Причому померли люди аж за тиждень. Одну жінку взяли під слідство за підозрою у їхньому отруєнні лісовими грибами. Про це повідомляє BBC.

Збір грибів, скріншот: Youtube
Збір грибів, скріншот: Youtube

Гейл і Дон Паттерсон вирішили відвідати своїх онуків. Вони приїхали в Леонтагу і залишилися на обід у будинку невістки Ерін. Там була і сім'я Вілкінсонів — сестра Гейл Хізер і її чоловік Єн. Ерін вирішила пригостити їх обідом, на честь візиту гостей, але четверо з них (Хізер, Ієн, Дон та Гейл), буквально за кілька годин, звернулися до місцевої лікарні, оскільки у них спостерігався розлад ШКТ.
Їх перевели до лікарні у Мельбурні через погіршення здоров'я. Незабаром 66-річна Хізер, 70-річні Гейл та Дон померли. 68-річний Ієн досі бореться за життя, у критичному стані. Він очікує на трансплантацію печінки.

Збір грибів, скріншот: Youtube
Збір грибів, скріншот: Youtube

Представники правоохоронних органів заявляють, що вони отруїлися блідою поганкою. Але, що найцікавіше, Ерін та її діти не постраждали.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Нагадаємо, 8-річний хлопчик дав себе вкусити "чорній вдові" і хотів стати супергероєм: "амбіції" його мало не занапастили

Як повідомляв "Знай.ua", велосипедист мало не задавив двох любителів інтиму в глухому лісі: "голі попки" намагалися прямо на гоночній трасі

Знай.ua писав, пара заплатила майже 4 тисячі доларів за відпочинок від TUI, але в готелі на них чекало тіло під простирадлом: "Займаються с*ксом у басейні"