10-річна дівчинка вийшла заміж за свого хлопця, і це було її останнім бажанням лише за кілька днів до своєї смерті.

Емма Едвардс із Північної Кароліни, США, у квітні 2022 року діагностувала гострий лімфобластний лейкоз. Незважаючи на сподівання її сім'ї на те, що вона зможе перемогти смертельну хворобу, у червні цього року вони отримали жахливу новину про те, що їй залишилося жити лише кілька днів, оскільки її рак невиліковний.

Емма Едвардс, фото: Kennedy News & Media
Емма Едвардс, фото: Kennedy News & Media

Її мати Аліна розповіла, що її дочка мріяла вийти заміж за свого 10-річного бойфренда. Пара навіть намагалася "одружитися" у школі, на перерві, коли їм було вісім років. Друзі та сім'я вирішили втілити мрію Емми в реальність, і 29 червня для пари була проведена спеціальна церемонія, на якій були присутні 100 гостей, а їхній вчитель навіть сказав про те, як почалися стосунки двох малюків.

"Більшість дітей хочуть поїхати в Діснейленд, але Емма хотіла вийти заміж, стати дружиною і народити трьох дітей", - заявляє мама дівчинки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Прийшли її лікарі, медсестри, вчителі, сім'я, друзі, усі. Їй було дуже боляче, коли батьки вдягали її. Це втомило її, але вона не хотіла приймати знеболювальні, бо не хотіла засинати на весіллі.

Емма Едвардс, фото: Kennedy News & Media
Емма Едвардс, фото: Kennedy News & Media

На жаль, Емма померла менш ніж за два тижні, 11 липня, але її мама сказала, що вдячна за те, що змогла допомогти їй здійснити свою мрію, перш ніж вона помре.

Нагадаємо, величезний вир розверзся посеред озера і потягнув жінку на дно, жителі налякані: "Тут портал в пекло"

Як повідомляв "Знай.uа", королева краси розповіла про свій похорон і незабаром загинула, шанувальники в шоці від передбачення: "Двічі реанімували"

Знай.uа писав, 8-річний хлопчик дав себе вкусити "чорній вдові" і хотів стати супергероєм: "амбіції" його мало не занапастили