Відомий у соціальних мережах український астрологічний експерт та екстрасент Влад Росс, який ще 2022 року передбачив аварію Кримського мосту, знову озвучив прогноз щодо долі кривавого російського диктатора володимира путіна.

Влад Росс побачив "нові події" у долі путіна через те, що за його наказом було знищено Спасо-Преображенський собор в Одесі.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Влада Роса у мережі YouTube.

Влад Росс. Фото: скриншот Youtube
Влад Росс. Фото: скриншот Youtube

Влад Росс заявив, що після руйнування собору путін нестиме покарання в пеклі. За словами Росса, кривавий диктатор зіткнувся з непоправними наслідками за осквернення священного місця — він просто опиниться посеред пекельного полум'я.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Сам Влад Росс заявив про долю путіна наступне: "Згорить у попелі...".

Могила путіна, скріншот: YouTube
Могила путіна, скріншот: YouTube

Також Влад Росс наголосив на тому факті, що до суду в міжнародному суді Гааги путін просто не доживе, адже знищення собору наблизило дату його смерті.

За словами енергетичної практики, є ймовірність, що старому диктатору приготували зовсім інші "пригоди".

"Так, це однозначно. Його гримнуть набагато раніше. Господь Бог йому цього не пробачить. Путін - це демон, диявольське поріддя", - заявив астроексперт Влад Росс.

Нагадаємо, мольфар озвучив прогноз щодо вступу України до НАТО під час війни: "Їх дуже багато...".

Раніше повідомлялося, що екстрасенс назвав ім'я наступника путіна: зміна влади буде швидкою.

Також, єдина мрія всіх українців: тарологи, асторологи та шамани розповіли, коли Україна переможе у війні.