Верховний головнокомандувач збройних сил, президент та один із лідерів вільного світу Володимир Зеленський повідомив вельми інтригуючу новину про роботу обласних військкоматів.
Схоже, що недавні скандали, які спалахнули через тотальну корупцію, призвели до того, що питання діяльності ТЦК та СП почали детально розглядати на Раді національної безпеки (РНБО).
Президент України Володимир Зеленський вирішив звільнити всіх голів обласних військкоматів. Про це стало відомо завдяки новому відеозверненню від прес-служби Офісу президента.

"Наші рішення. Звільняємо всіх обласних "військкомів". Керувати цією системою повинні люди, які точно знають, що таке війна і чому цинізм і хабарництво під час війни – це державна зрада", - заявив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента України

Також глава держави розповів, хто замінить цих чиновників.

"Воїни, які пройшли фронт або не можуть бути в окопах, тому що втратили здоров'я, втратили кінцівки, але зберегли свою гідність і не мають цинізму, саме їм можна довірити цю систему комплектування", - зазначив президент.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, захистити історичний Київ рукавичками Кличка: як активіст Дмитро Перов "підмазав" до мера заради теплої посади.

Раніше повідомлялося, що українцям на карті показали, де перевіряють військкомів на корупцію: підозрюють кожного десятого.

Також, доведеться мобілізувати сотні тисяч: волонтер пояснив, чому воювати підуть ще багато людей.