Кожна дівчина має свої принципи та підходи у виборі хлопця і, як наслідок майбутнього чоловіка.

Але крім характеру, рівня заробітку, знака Зодіаку та стосунки з мамою варто подивитися йому... в обличчя. Так-так, не лише очі – дзеркало душі, а й риси обличчя чоловіка – гарантія якості для хорошого чоловіка. На які "родзинки" потрібно звернути увагу, якщо хочеться довгого та міцного шлюбу?

Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram
Керем Бюрсин. Фото: Instagram

Отже, розберемо риси потенційно вірного чоловіка на думку фізіогноміста.

Один із перших аспектів, на який слід звернути увагу, – це форма обличчя. Чоловіки з квадратним або прямокутним овалом обличчя вважаються надійними кандидатами на роль вірного чоловіка. Ця форма символізує врівноваженість, відповідальність та стабільність. Такі чоловіки зазвичай виявляються відмінними сім'янинами, здатними дбати про свою сім'ю та будинок.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Також потрібно подивитися на наявність щічок. Якщо чоловік з квадратним або прямокутним овалом обличчя має невеликі опуклості на щоках, це може вказувати на його схильність до традиційних цінностей. Така людина буде більш схильна до побудови міцних сімейних зв'язків, а також до примирення та компромісів у разі розбіжностей.

Melovin, фото: Instagram
Melovin, фото: Instagram

Важливою рисою, яку варто оцінити, є форма скронь чоловіка. Вони не повинні бути надто опуклими, а зона обличчя на рівні скронь – ширша, ніж в інших зонах. Цей аспект свідчить про високі стандарти та вимоги, які чоловік ставить перед собою, своєю сім'єю та дітьми.

Інший цікавий аспект, про який говорять фізіогномісти, – це чоло чоловіка. "Чисте" чоло, тобто позбавлене родимок і родимих ​​плям, свідчить про те, що чоловік має ясну голову і відсутність зайвих занепокоєнь. Такі чоловіки часто виявляються врівноваженими, здатними бачити довгострокові перспективи та раціонально вирішувати проблеми.

Джан Яман, кадр з серіалу "Рання пташка"
Джан Яман, кадр з серіалу "Рання пташка"

Нагадаємо, що голова паморочиться, потіють п'яти, а рот завмер: знаки Зодіаку, які бояться освідчитися в коханні .

Також ми повідомляли про гороскоп на серпень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чому Рибам не можна працювати, як Терези втратять все і навіщо Ракам окуляри.