Дуже цікава, кумедна і досить сумна, з іншого боку, історія відбулася на одному з весіль у всьому світі.

В італійському містечку Турін, на церемонії одруження, 64-річний Массімо Сегре не посоромився і сказав невісті "ні"... за 200 гостей. Про це повідомляє Bild.

Чоловік виступив перед гостями і в цей момент просто "знищив" 47-річну наречену Крістіну Сейманді своєю критикою, хоча був із нею протягом 3 років у стосунках.

Массімо — успішний банкір, відомий політконсультант, тож одразу стає зрозуміло, хто з гостей був на весіллі.

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

"Я завжди думав, що любити когось - значить бажати йому благополуччя. Навіть більше, ніж твоє власне. І тому я даю Христині свободу любити, особливо відомого адвоката", - заявив він.

Хоча до цього нічого не віщувало лиха, він подякував гостям за присутність, але раптом усе змінилося. 64-річний італієць досить давно почав готувати план помсти, відразу після того, як дізнався про зраду. Однак весілля скасовувати не хотів, щоб максимально принизити жінку, яка пішла на такий крок.

Весілля, гороскоп, скріншот: YouTube
Весілля, гороскоп, скріншот: YouTube

Массімо запропонував 47-річній Христині вирушити у медовий місяць із тим самим адвокатом. Вибачився. І покинув захід — ходять чутки, нібито він відпочиває на Занзібарі. Цікаво ще й те, що, за деякими даними, жінка просто так не забуде про цю ганьбу. Вона готує позов проти колишнього нареченого, бо з неї тепер сміється вся Італія.

"Це схоже на полювання на відьом. Люди шепочуться, коли бачать мене, показують пальцем. Я більше не можу вийти на вулицю, щоб мене не впізнали. Багато хто сміється з мене, інші розуміють", - зазначає вона.

Нагадаємо, 10-річна школярка вийшла заміж і померла через кілька днів: "Хотіла стати дружиною та народити дітей"

Як повідомляв "Знай.uа", "Це не жарти, не клікбейт, не хайп": Анна Трінчер і Волошин роз'їхалися через рік після весілля

Знай.uа писав, чоловік відсудив у колишньої дружини більше мільйона, які вона тільки-но отримала: "Це було не схоже на неї"