На нас чекає повна зупинка Меркурія — планета інформації, документів та спілкування зупиняється 20 серпня у Діві та стоятиме нерухомо аж до 28 серпня.

Багато справ у вашому житті, особливо які стосуються побутових проблем, роботи та здоров'я встануть і не зрушаться – вам доведеться переосмислити плани у цих сферах вашого життя.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Увага Овна буде звернена до світського життя, створення належного іміджу, проблем етикету, зовнішності, стилю поведінки, що допоможе вам адаптуватися до навколишнього середовища. У цей період вам легше вдасться підтримувати світську бесіду, що стосується живопису, музики, романтичних захоплень – особливо тому, що оточуючі позбавлять вас зайвого клопоту і самі активніше вестимуть ці розмови. Вам належить отримати пораду або інформацію щодо партнерства, спільних підприємств, переговорів з контрактів та юридичних питань. До інших потенційних сфер вашої уваги належать одруження, шлюборозлучний процес, світські події, співпраця.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Найімовірніше, у цей період вам доведеться постійно мати справу з людьми, чиї дії та цілі діаметрально протилежні вашим. Спроби добитися чогось, порівняні із прагненням, пробити головою кам'яну стіну. Домогшись нікчемних результатів або виявивши їхню повну відсутність, ви здивуєтеся тому, навіщо взагалі витратили сили на це безнадійне заняття. Такий же результат обіцяє демонстрація сили чи агресивності, оскільки відповіддю їй стануть аналогічні дії з боку оточуючих. Важко зберегти самовладання чи стабілізувати фізичні зусилля, набагато простіше спрямувати енергію на повсякденні справи, що їх самостійно.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Доведеться зіграти експансивну і, можливо, надмірно перебільшену роль деяких із ситуацій. У вас може виникнути спокуса довіряти людям сильніше, ніж вони того заслуговують. Вчинки оточуючих спровокують та посилять розвиток вашого власного потенціалу або вплинуть на нинішні обставини вашого життя. Якщо не втрутиться негативні фактори, ви зможете покращити свій інтелектуальний, фінансовий та соціальний статус. Ви з ентузіазмом візьметеся за підвищення свого духовного та культурного рівня, займетесь спортом або вирішите покращити свою фізичну форму. Частково ваша робота або фізичні зусилля можуть бути пов'язані з вашим батьком.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Нинішні обставини надають Раку можливість продемонструвати свої знання чи досвід. Цей період сприятливий для того, щоб скористатися знайомствами та іншими своїми можливостями – це призведе до покращення вашого професійного статусу, розширення інтелектуального кругозору, здійснення культурних прагнень. Можливості цього часу можуть бути пов'язані з вашим батьком чи його становищем. Фізичні зусилля приведуть до можливості насолоджуватися життям, просунутися вгору соціальними сходами, видати книгу чи іншу працю, продемонструвати своє почуття гумору або взяти участь у театральних постановках.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Неконтрольована енергія нинішнього оточення Львів надає стимулюючий вплив, але водночас і напругу, гнів і досаду, що уповільнюють виконання намічених планів. Всі довкола надто зайняті, щоб надавати один одному допомогу. Цей час не терпить нерішучості та коливань, інакше інші привласнять собі успіх, якого ви мали намір досягти. Для цього періоду характерний безсумнівний чоловічий вплив. Методи, необхідні досягнення цілей чи виконання завдань, вимагають фізичної сили, а енергія має бути агресивною і часом навіть грубою: силою і рішучістю заповнюється те, чого не можна досягти обережністю і витонченістю.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Можливі незвичайні чи несподівані результати. Важко передбачити, що станеться, але сприятливий результат цілком можливий. Фізичні обставини можуть бути незвичайними чи несподіваними, але вони дадуть вам особисті переваги. Можливо, ви зробите щось унікальне чи непересічне. Якщо шанси на успіх не знизяться внаслідок обставин, що змінилися, у цей період можна скоригувати розклад роботи, випробувати нові методи та процедури, попрацювати з технічним обладнанням, комп'ютерами та винаходами. Крім того, успішно пройдуть подорожі повітрям, спільна діяльність з друзями та робота організаційних груп.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Розумові здібності Терезів зростуть. Приплив ентузіазму спонукає вас втілити задуми та ідеї на успішні дії. У цей період сприятливими будуть встановлення та ремонт техніки, а розпродажі будь-якого роду напевно пройдуть активніше та успішніше. Те саме стосується подорожей, зборів і поширення інформації. Ваша справа, робота чи підприємство, що належить вам або вашим братам і сестрам, напевно, буде процвітати, особливо якщо воно розташоване по сусідству з вашим будинком. Поштою або телефоном ви отримаєте хороші звістки. Це сприятливий період для літературної творчості, дизайну, покупки автомобіля або іншого автомобіля з мотором.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Загальне становище Скорпіонів помітно покращає. Майже будь-які ваші дії приведуть до успіху. Навіть невдача, швидше за все, обіцяє позитивні перспективи. Для Скорпіона настає час покращувати та демонструвати своє становище та знання. Досить сприятливі далекі подорожі, літературна творчість, видавничий бізнес, театр, політика, фінанси. Азартні ігри та інші ризиковані підприємства, напевно, окупляться. У цей період рекомендується братися за все, що приносить радість, добро, істину та прикрашає ваше життя. Однак не варто бути надмірно впевненим у своїх здібностях – погоня за задоволеннями чи ліньки шкодять потенційному успіху підприємств.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Будь-які спроби рушити до наміченої мети призведуть до небажаних результатів. Щоб обійти правила, ви витратите більше часу та енергії, ніж підкорившись їм. Спроби організувати, упорядкувати та спрямувати проекти та інші фізичні зусилля у нормальне русло будуть скрутними; розчарування змусить відкласти деякі намічені раніше завдання. Коли астрологічні обставини складаються подібним чином як цього тижня, зволікання перетворюються на повне припинення роботи, гнів не дає прислухатися до голосу розсудливості, зрілості та досвіду. Обережність необхідна через ймовірність травм, а також загострення хронічних захворювань.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваше особисте оточення, напевно, буде безтурботним. Зростання творчих здібностей та уяви буде безперечним. У своїх діях ви будете схильні керуватися інстинктом та інтуїцією. Фізична діяльність та зусилля, пов'язані з будинком, сім'єю та харчуванням, виявляться успішними та задовільними в емоційному відношенні. Це чудовий час для посіву насіння – у фізичному, емоційному та ментальному сенсах. Надзвичайно сприятливі дії, пов'язані з жінками та немовлятами. Ви позбавитеся потреби змагатися з ким би там не було, навіть із самим собою. Якщо вас чекають радісні моменти, вам з надлишком вистачить ентузіазму і енергії, щоб насолодитися ними.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Якщо ваші нинішні партнерські відносини залишають бажати кращого, то в цей період вони доставлятимуть вам одні прикрощі. Не чекайте від навколишніх пропозицій співпраці з вами, не вірте тим, хто обіцяє вам допомогу та підтримку. Спроби діяти згідно з оточуючими будуть марними. Старання покращити свою зовнішність або прикрасити якусь із сторін свого життя призведуть до екстравагантних, але марних витрат часу та грошей. У цей період можуть постраждати ваші цінності, щирість, правильні уявлення та почуття міри. Робіть все можливе, щоб звести збитки до мінімуму.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Риби майже напевно зазнають спокуси зловжити насолодами. Завжди є шанс, що нинішні обставини стануть на заваді біді, але на тому чи іншому рівні вам доведеться справлятися з наслідками невиправдано широких жестів та нестандартних ситуацій. Доля дасть вам безліч приємних сюрпризів. Але вимагатиме від вас максимальної концентрації та уваги. Будьте обережні при ухваленні рішень і не забувайте про свою безпеку. Зберігайте оптимізм.

Нагадаємо про гороскоп на серпень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чому Рибам не можна працювати, як Терези втратять все і навіщо Ракам окуляри.

Раніше ми повідомляли про Ведичний гороскоп щасливчиків на серпень-2023 – знайдіть себе.