Медсестра звинуватила у своїх злочинах стрес та самотність під час роботи у відділенні Covid-19.

Ребекка Рулер, яка керувала респіраторним відділенням, збирала зображення жорстокого поводження з хворими дітьми та публікувала в Інтернеті статті про дітей та немовлят сексуального характеру для інших педофілів.

Ребекка Рулер, фото: Lancs Live/Manchester Evening News
Ребекка Рулер, фото: Lancs Live/Manchester Evening News

32-річну жінку було засуджено до умовного тюремного ув'язнення і було виключено з реєстру медсестер Радою по сестринській справі та акушерству.

Як повідомляє LancsLiv, обвинувач Пітер Барр повідомив судді королівського суду Престона, що в період з квітня 2021 року по квітень 2022 року жінка завантажила 151 зображення жорстокого поводження з дітьми категорії A, а також ще 101 зображення категорії B та 134 зображення категорії C. Вона також створила п'ять непристойних статей в інтернет-чаті з п'ятьма педофілами, які, як вона стверджувала, написала тільки для того, щоб справити враження на чоловіка, з яким вона мала онлайн-відносини.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Барр сказав: "Саме вона ініціювала обговорення, висловивши свій сексуальний інтерес до дітей. Жодних доказів примусу не було".

дитина за комп'ютером
дитина за комп'ютером

Адвокат обвинуваченої Кім Обрусік сказала суду, що Рулер була "на передовій" у період Covid, працюючи завідувачкою відділення у Королівській лікарні Болтона.

Вона сказала, що Рулер мав легку депресію, яка посилювалася її роботою, оскільки вона щодня бачила, як пацієнти, яких вона доглядала, помирали на самоті, без сім'ї чи друзів.

"Коли ми виходимо з пандемії, легко забути жахи того, що відбувалося. Вимоги, як фізичні, так і емоційні, не піддаються кількісній оцінці. Вона заохочувала контакт чоловіків щодо таких дискусій, оскільки розуміла, що це спосіб привернути увагу чоловіків. Вона відчувала, що ніколи не отримає сексуального інтересу від чоловіків, і як вона отримала цей інтерес " , — сказала Обрусик.

Коронавірус. Фото: скрін youtube
Коронавірус. Фото: скрін youtube

Медсестра визнала себе винною за трьома пунктами звинувачення у створенні непристойних зображень та за п'ятьма пунктами звинувачення у публікації непристойної статті.

Нагадаємо, що сім'я зґвалтованої корови хоче, щоб 22-річного нелюда засадили у в'язницю: "Є сліди ран".

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка відростила майже 9-метрові нігті та потрапила до Книги рекордів Гіннеса, але аварія позбавила її мрії.