Українці вже не раз повідомляли інформацію про те, що контранступ ЗСУ йде набагато повільніше, ніж планувалося.

Через це багато експертів скептично налаштовані щодо загального успіху контрнаступу, який з весняного перетворився на літнє, а тепер перетікає на осінь. Звичайно, якісь території відвойовані, але хочеться знати, що ж буде далі і коли таки довгоочікувана перемога. А оскільки виразної відповіді нв порос з різних офіційних джерел отримати не вдається (що логічно), то в бій вступають експерти іншого плану. Тарологиня Людмила Хомутовська розповіла, коли чекати на перемогу і що буде з Україною в найближчому майбутньому.

Людмила Хомутовська, фото Знай.uа
Людмила Хомутовська, фото Знай.uа

Спочатку експертка подивилася, як справи на Донбасі.

"Ситуація надважка. Там працюють, як я розумію, ми отримали підтримку. Навіть якщо не віриться, нам карти обіцяють, що на нас чекають супер хороші новини. Звільнення і якась дуже хороша територія", - починає з позитиву Хомутовська.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

А ось щодо неокупованих прифронтових територій, то добрих новин немає, адже будуть активніші обстріли.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Щодо Києва, то Людмила Хомутовська не бачить сильної небезпеки для урядових кварталів. Будуть переляки, але без критичного обстрілу.

Подивилася тарологиня й інформацію щодо виведення військ рф з окупованих територій.

"Зараз над цим працюють, на рівні переговорів та вмовлянь. З того, що я бачу, то висновок буде після бою, коли ми відвоюємо. Я не бачу, що вони самі виводять", - сказала Людмила.

Також Хомутовська прогнозує дуже багато хороших новин для нас і Криму.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Щодо самої росії, то експертка бачить внутрішній конфлікт:

"Не здивуюся, якщо вони там повбивають один одного. Страшний суд символізує багато вогню. Конфліктна ситуація призведе до безвиході там, може з'явитися новий лідер, зовсім новий. Операція, яка готується, її мають реалізувати", - робить висновок Хомутовська.

Нагадаємо, що відома тарологиня Ірина Клевер розповіла, що витворять ЗСУ з окупантами у Криму.

Раніше ми повідомляли, що у ЗСУ заявили, що росія не обстрілюватиме Україну ракетами цієї зими: "Взимку битимуть...".