У ДПСУ розповіли про порятунок чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон. Втеча не вдалася, оскільки він заблукав у лісі і сам викликав рятувальників через погане самопочуття.

Ситуація сталася у Чернівецькій області на кордоні з Румунією, повідомили в пресслужбі відомства. Так, 13 серпня на гарячу лінію рятувальників надійшов дзвінок від чоловіка. Він сказав, що заблукав у лісі і в нього піднявся тиск. Прикордонники отримали інформацію та вирушили на пошуки.

Спійманий втікач, фото ДПСУ
Спійманий втікач, фото ДПСУ

Чоловіка шукали півтори години. Він опинився посеред лісу між Румунією та Україною у Чернівецькій області. Його зігріли, напоїли та виміряли тиск. У ході розпитування з'ясувалося, що 32-річний мешканець Запорізької області хотів втекти за кордон через мобілізацію, попередньо.

"Майже добу чоловік намагався знайти дорогу, потім у нього підвищився тиск і він зателефонував рятувальникам. Від правоохоронців порушник дізнався, що довго йшов взагалі не в той бік, адже знайшли його в 15 кілометрах від омріяного державного кордону", - повідомили у ДПСУ.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Спійманий втікач, фото ДПСУ
Спійманий втікач, фото ДПСУ

Після наданої медичної допомоги на чоловіка склали адмінпротокол за спробу незаконного перетину кордону за ст. 204-1 КУпАП. Йому загрожує штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на 15 діб.

Нагадаємо, в Умані 80 млн гривень "закатають" в асфальт і спортивний майданчик: відкати важливіші за дрони та зброю

Раніше ми писали про те, що Пашинський взявся продавати зброю Україні: пов'язана компанія заробила сотні мільйонів

Як повідомляв Знай.ua, "Гидота, так людям брехати": донька генпрокурора Костіна, яка хотіла "додому в Монако", виправдалася після скандалу