Пляжна фотографія маленької дитини викликала бурхливі суперечки в інтернеті, тому що користувачі помітили льодові кров деталі на задньому фоні.

Знімок батька та маленької дитини, зроблений на пляжі Каррум у Мельбурні, видався досить безневинним, оскільки поряд з ними багато інших відпочиваючих. Тато каже малюкові посміхатися прямо в камеру, доки мама їх фотографує. Але коли вони повернулися додому, то помітили у воді позаду маленьку деталь, імовірно плавник акули...

Аварійно-рятувальна служба SES Chelsea Unit раніше повідомляла про непідтверджену появу акули на сусідньому пляжі Челсі на своїй сторінці у Facebook.

Сім'я хотіла уточнити, чи був перший візит їхньої дитини на пляж того ж дня, коли там побувала й акула.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Публікацію прокоментували понад 150 осіб, кожна з яких має свою теорію про таємничу тварину. "Отже, з того, що я бачив щоразу, коли спускався на пляж, були акули-банджо. Цілком може бути одна з тих, що ковзають по воді", "Собака… це собака. P.S. Акули-банджо - це не реальні акули, це скат", "Схоже на маленьку акулу, можливо, тому ніхто не зазнав нападу", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, люди мало не стали кормом для акули, перешкодивши її полюванню біля косяка риб: "Цього легко уникнути - не залазьте у воду"

Як повідомляв "Знай.uа", чоловік проплив до берега півкілометра після нападу акули : на пляжі на нього чекало "щастя"

Знай.uа писав, жінка зайшла в ліфт, але "вийшла" з нього вже мертвою, через три дні: вона просто розносила пошту