Державне бюро розслідувань ділиться інформацією щодо двох представників правоохоронних органів, які вирішили пограти у "крутих хлопців", тому завезли підозрюваного в крадіжці до лісу Черкаської області... одягли в наручники, били і навіть стріляли біля голови.

І все це для того, щоб він дав визнання якнайшвидше, відпрацьовуючи свої версії. У результаті затримання було скоєно незаконно, як і "допит" поза зайвими очима.

"Фігуранти вдягли чоловікові наручники на руки і почали бити. Також вони зробили кілька пострілів з вогнепальної зброї біля голови потерпілого", - заявляють у ГБР.

Найцікавіше у всій цій ситуації це те, що чоловік взагалі не мав жодного відношення до крадіжки, але це лише попередня інформація. Правоохоронців успішно затримали, їх підозрюють у перевищенні службових повноважень (частина 1 статті 28, частина 2 статті 365 ККУ).

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Вони утримуються під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 200 тисяч (для кожного). Якщо провину буде доведено, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадаємо, на блокпості гірше, ніж у військкоматі? Українські копи вигадали, як залишити водіїв без прав на 5 років

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні копам розв'язали руки у питанні вилучення авто: головні зміни, які вже діють

Знай.uа писав, сім'я зґвалтованої корови хоче, щоб 22-річного нелюда засадили у в'язницю: "Є сліди ран"