Один з найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який дуже "популярний" через свою агресивну політику нав'язування карток отримувачам бюджетних виплат, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу мешканка міста Херсон розповіла про проблеми, які вона отримала через простий обмін великих купюр на дрібніші.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Ощадбанку".

Ощадбанк, скріншот: YouTube
Ощадбанк, скріншот: YouTube

"Прийшла у відділення банку для обміну дрібних коштів на більші купюри. Я працюю на касі маленького магазину, відвідувачі переважно пенсіонери, приносять багато копійок та залізних гривень. У мене каса заповнена повністю, і почала вже складати по пакетах, ці пакети я вирішила обміняти у відділенні, вийшло 300 грн.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Бо за законом України я маю їх приймати. У банку спочатку мені відмовили, заявивши, що в них і так багато таких грошей, я запитала, що ж мені тоді робити. Один касир щось тихо намагалася відповісти, але не хотіла брати, а друга Ангеліна почала на мене кричати, при людях, з силою штовхнула стілець, вибігла на вулицю, грюкнула дверима, я в шоці! Начебто вони зі своєї кишені мені гроші змінюють. А що робити людям?

Вже минуло години три, я досі не можу прийти до тями. Мене зганьбили при людях, на районі де я живу... Ніколи в житті не буду їх клієнтом, і всіх відмовлятиму від цього, з таким ставленням до людей! Я й раніше чула, що там працюють такі працівники, але не надавала цьому значення до сьогодні. І це перше відвідування! (14.08.2023 приблизно 12.00-12.30)", - поділилася неприємною історією клієнтка "Ощадбанку".

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, "Нова пошта" відправляє посилки туди, куди захоче – але клієнти про це не знають: з вас 70 грн.

Раніше повідомлялося, "Нафтогаз" звернувся до українців із важливим нагадуванням: стосується всіх споживачів.

Також, "Не можна оглянути...": у відділеннях "Укрпошти" стали пропадати дорогі посилки, усі приховують скотчем.