Поки співзасновник Monobank Олег Гороховський у співпраці з Мінцифрою збирає за допомогою небайдужих українців кошти на 10 000 дронів для наших хлопців на передовій, скандали із розпилом бюджетних коштів не вщухають.

Спортивний майданчик, фото: скріншот з відео
Спортивний майданчик, фото: скріншот з відео

Так, нещодавно стало відомо про те, що в невеличкому селі на Львівщині, збираються побудувати спортивний майданчик вартістю 3,5 млн грн.

Про це розповів громадський діяч Клим Братковський, ссилаючись на інформацію, яка розмішена на електронному майданчику пубілчних закупівель Prozorro.

спортивний майданчик / фото: Анна Юріївна у Facebook
спортивний майданчик / фото: Анна Юріївна у Facebook

Популярні новини зараз
З червня українці отримають нову допомогу: треба поквапитись з оформленням Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Активіст обурений тим, що в маленькому селі, в якому проживає менше тисячі мешканців, влада зухвало набиває кишені у розпал війни.

"Як кується перемога, на спортивних майданчиках... за 3,5 млн грн. Населення села біля 1000 осіб", - написав він у Facebooк.

Раніше портал Знай повідомляв, що понад 25 млн гривень на консультантів: "Нафтогаз" знайшов куди витратити гроші в розпал війни.

Також наш портал інформував новий скандал навколо Батьківщини-Матері: метал хочуть закупити, а не взяти задарма. Чи потрібні ще гроші?

Крім того, ми писали, Запорізька АЕС провела тендер на 3 мільйони: черевики у 2 рази дорожче за ринкову ціну