21-річна Марія Фернанда Роблес потонула в морі під час нічного купання з друзями, через кілька годин після публікації знімку в Stories Instagram, представивши з усмішкою на обличчі.

Вона мала цілих 25 тисяч людей, які стежили за нею в цій соціальній мережі. Там часто з'являлися кадри з подорожей... доти, доки вона не потонула в Масатлані, Мексика — близько 4:40 ранку, 14 серпня.

Марія Фернанда Роблес, фото: Instagram
Марія Фернанда Роблес, фото: Instagram

Один її друг теж потрапив у таку саму, на хвилях, але його врятували і відтягли у безпечне місце на пляжі Серрітос.

Невдовзі друзі побачили тіло жертви, викинуте на берег, і викликали екстрені служби. У повідомленнях йдеться, що Марія увійшла до моря у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Крім її останніх знімків у Instagram Stories, остання фотографія у її стрічці була опублікована 20 травня. Вона поділилася трьома фотографіями, на яких насолоджується вдень на яхті.

"Вільна і дика", - писала вона.

Марія Фернанда Роблес, фото: Instagram
Марія Фернанда Роблес, фото: Instagram

"Як сумно, 3 дні тому я поїхав до Масатлана, і ми пішли на цей пляж. Я завжди заходжу у воду, але цей пляж мене завжди лякав, його дуже великі та сильні хвилі", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, в Одеській області поліцейський двічі переїхав пенсіонерку і втік: жінка похилого віку від травм померла в лікарні

Як повідомляв "Знай.uа", жінка з двома матками та промежинками змогла народити дитину - що говорили лікарі

Знай.uа писав, тато позував із сином на пляжі, але те що було на тлі - розбурхає кожного: це був його "перший раз"