Здається, у росіян вже не на жарт підтікає мозок. Після метання лайна та запливів на ляльках із секс-шопу вони вигадали собі нову дивну розвагу.

Ми нещодавно вам розповідали про те, що на болотах зараз серйозні проблеми із обслуговуванням іномарок, і очевидно що жителі країни-агресорки вже починають шукати альтернативні варіанти для пересування.

Так, у селі Озерки Алтайського краю пройшов фестиваль "Кащеєві казки", на якому учасники, одягнені в костюми хатинок на курячих ніжках, влаштували забіг.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На заході орки обрали володарів найдовшої коси, господаря найбільшої бороди та наїзника найшвидшої хатини.

Найбільш видовищним виявився забіг хатин на людських ніжках.

Учасники у костюмах відомого персонажа російських народних казок – хати Баби Яги – змагалися на швидкість.

Однак до фінішу в нормальному вигляді дісталися не всі. У багатьох таких хатинок конструкція розвалилася просто на бігу.

Що дуже симовлічно, що у деяких учасників забігу з'їхав дах.

Мешканці боліт вже офіційно визнають у себе проблеми із головою.

Раніше ми писали про те, що росіяни позмагаються у киданні лайна: спорт гідний держави

Також, "Містер Сідр" убив уже три десятки росіян: вони вирішили досягти фестивалю напою

Також "Знай.ua" інформував "Шалена Імператриця", "Сумнівне задоволення" та "Швидкісна булочка": після метання лайна росіяни влаштували заплив на гумових ляльках