Відома українська астрологиня та тарологиня Яна Езотеричка вирішила подивитися, що відбувається сьогодні у Кремлі, і чи чекатиме нам незабаром переворот.

Про це вона розповіла на своєму YouTube каналі, де регулярно викладає нові ролики з прогнозом того, що ж відбуватиметься найближчим часом.

Кремль. Фото: скрін youtube
Кремль. Фото: скрін youtube

Цього разу їй стало цікаво, і народу найімовірніше теж, які на сьогоднішній день настрої у Кремлі. Там, де ухвалюються всі найважливіші рішення щодо України.

Розклад вийшов цікавим, і першою картою стало навчання. Хтось навчається чомусь, і є вона досить кармічною. Там зараз відбуваються такі процеси.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Наступна карта, вона показує те, що ви самі бачите: "Не бачу, що під ногами - дивлюся в небо". Тобто багато процесів, вони не помічаються. Ми зараз про Кремль, про владу говоримо", - говорить жінка.

І третя карта показала якісь військові плани, вони досі намагаються розробити стратегію, але нічого не виходить, навіть намагаються використати магію.

Таро, фото: скріншот з відео
Таро, фото: скріншот з відео

На полі бою вони продовжують відчувати свою слабину, адже карти показують воїнів, що падають, із заплющеними очима. Достукатися до своїх партнерів вони також не можуть, адже інші бояться міжнародних санкцій.

"Вони бачать два розвитку шляху. Один сценарій - він проходить досить складно, дуже потрібне докладання зусиль. А інший сценарій, як завжди, знову-таки через ЗМІ, через якусь впізнаваність. Залучаються певні люди, зірки в даному випадку. Вони пропагують якийсь -то мир, і бажання дійти домовленостей. Їх справді пропонуватимуть" - підсумувала астрологиня.

Нагадаємо, що перемога України вже близько, таролог розповіла про виведення військ рф: "Вони там повбивають один одного".

Раніше ми повідомляли, що відома тарологиня Ірина Клевер розповіла, що створять ЗСУ з окупантами у Криму.

Також стало відомо, що у ЗСУ заявили, що росія не обстрілюватиме Україну ракетами цієї зими: "Взимку битиму...".