Відома українська астрологиня, езотерик та енергетичний практик Марина Скаді визначилася з прогнозом для України на цілий рік.

Скаді одразу заявила, що вже наприкінці 2024 року може закінчитись велика війна агресивної росії проти України. Про це стало відомо завдяки новому ефіру Марини Скаді на сервісі YouTube.

Астролог, скріншот: YouTube
Астролог, скріншот: YouTube

За словами Марини Скаді, вже наступного року відбудуться кардинальні зміни. Ще астролог побачила, що можлива зміна влади, проте вона не вказує, в якій саме державі очікуються такі зміни.

"Наприкінці 2024 року відбудуться кардинальні зміни, насамперед це завершення активних військових дій, а також зміна влади в країні. До 2025 року буде досягнуто домовленості, завдяки чому закінчиться збройна агресія росії проти України", - зазначила Марина Скаді.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Марина Скаді, скріншот: YouTube
Марина Скаді, скріншот: YouTube

Вона додала, що після цього розпочнеться 2-річний цикл для України, який пов'язаний із налагодженням та розвитком дружніх відносин, створенням нових альянсів та міжнародних спільнот.

Водночас, за її словами, буде вирішено питання щодо вступу України до ЄС та отримання гарантій безпеки від інших країн.

Крім того, Україна отримає визнання, на її думку почнуть зважати. Тобто, це буде такий період, коли на нашу країну проллється світло.

Нагадаємо, "Це репетиція, буде переворот": відомий астролог назвав місяць кінця путіна та розвалу росії.

Раніше повідомлялося, кусатимуть мову, але не скажуть про почуття: знаки Зодіаку, які бояться здатися слабкими.

Також, хропіння, хрускіт пальців та брудні шкарпетки: знаки Зодіаку, які завжди прощають "фокуси" своїм коханим.