Мешканка американського штату Флорида Шамайя Лінн стала жертвою власної дитини. Про це телеканал NBC News.

Як зазначається, трагічний інцидент стався під час відеоконференції у Zoom. Жінка сиділа перед екраном, коли їй вистрілили у спину.

Скрін, відео поліції
Скрін, відео поліції

Один із учасників відеоконференції розповів, що за секунду до трагедії він помітив за спиною жінки малюка, а потім почув постріл.

На місце події прибули медики та правоохоронці, які виявили тіло жінки з вогнепальним пораненням голови. Врятувати її життя лікарям не вдалося.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Скрін, відео поліції
Скрін, відео поліції

Слідчим вдалося з'ясувати, що вогнепальне поранення в голову жінці завдав її малюк. Дитина знайшла заряджений пістолет, який у будинку залишили дорослі.

Скрін, відео поліції
Скрін, відео поліції

У 21-річної загиблої було двоє маленьких дітей. Саме батько дітей залишив зброю в доступному для дітей місці, що і стало причиною трагедії.

Інша дитина дивом не постраждала. Поки що поліція нікому не оголошувала підозру у вбивстві.

Скрін, відео поліції
Скрін, відео поліції

Нагадаємо, що батьки б'ють яйця об голови дітей і знімають на відео: новий тренд у TikTok набирає популярності. Челлендж з'явився у соцмережі у серпні цього року.

Раніше ми повідомляли, що в Росії провели забіг "хатинок" на курячих ніжках: у деяких "пацієнтів" з'їхав дах. Вони шукають альтернативу іномаркам, які через санкції вже не можна ремонтувати.

Також стало відомо, що 9-річні діти тероризують все місто, нападаючи на мешканців без причин – їм нічого не можуть зробити.