Серпень 2023 року - унікальний місяць, не тільки тому, що ми спостерігали ретроградність одразу багатьох планет, але і з-за цілих двох місяців у повні.

Перше було на початку місяця, а друге чекає на нас вже 31 серпня і його назва - Блакитний Місяць або Супермісяць.

Супермісяць, фото Telegram
Супермісяць, фото Telegram

Безперечно, це дуже сильний день енергетично і до нього варто ґрунтовно підготуватися, щоб не прогаяти шанс налагодити своє життя, підштовхнути себе до позитивних змін.

Що можна робити в Блакитний Місяць та Супермісяць у Рибах 31 серпня 2023 року

Цей час є чудовою нагодою для нового старту. У період спаду місячної енергії ми активно позбавлялися застарілого і непотрібного, проте тепер настає фаза починань, які будуть надійною основою для майбутнього. Ви помітите, як події розвиваються практично самостійно, важливі шматочки вписуються в готовий пазл життя якнайкраще і радісні звістки стають майже щоденними гостями.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Супермісяць, фото Telegram
Супермісяць, фото Telegram

Продумайте намічену на кінець серпня-початок вересня подію, яку довго чекали. Впевненість у його успішному завершенні обґрунтована.

Для представниць прекрасної статі період Супермісяця чудово підходить для оновлення образу. Візит до стиліста принесе як зовнішні зміни, а й сприятливий вплив на самопочуття. Якщо обставини не дозволяють відвідати салон, рішуче візьміть ножиці в руки і метафорично підстрижіть невеликий локон. Езотерики стверджують, що такий обряд приносить свої блага.

Квітневий повний місяць, скріншот: YouTube
Квітневий повний місяць, скріншот: YouTube

Що не можна робити в Блакитний Місяць та Супермісяць 31 серпня 2023 року

  • Насамперед прагнете уникати конфліктів. В даний час ми всі під впливом повітряного Місяця, тому будь-яке непорозуміння може перерости в серйозне зіткнення.
  • Уникайте відвідування малолюдних місць у вечірній час, у тому числі занедбаних вулиць та парків. В даний період активізується агресивність у деяких індивідів і існує можливість потрапити в несприятливі ситуації.
  • Рекомендується утриматися від споживання спиртних напоїв. Вважається, що в повний місяць алкоголь надає додатковий негативний вплив на фізичний стан людини.

Алкоголь. Фото: скрін youtube
Алкоголь. Фото: скрін youtube

Нагадаємо про гороскоп на серпень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чому Рибам не можна працювати, як Терези втратять все і навіщо Ракам окуляри.

Раніше ми повідомляли, що минуле ніколи не зникає, вони як Керрі та містер Біг: знаки Зодіаку, які завжди повертаються до колишніх.