У вівторок, як і раніше, ретроградна Венера утворює квадратуру з Юпітером, яка позначиться головним чином на фінансовій сфері та відносинах.

У ділових контактах слід бути обережними, а підписання контрактів і договорів краще відкласти на пізніший термін. Інгресія Марса на знак Весов наприкінці тижня змусить нас дотримуватися підвищеного контролю за емоційною сферою та сказаними словами.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Ймовірно, що цього тижня ви досягнете того, заради чого працювали, і набудете заслуженого визнання або гідного статусу. Але всім вашим досягненням супроводжуватимуть додаткові обов'язки. Незважаючи на те, що ви маєте право і можливість скористатися мудрістю та порадами оточуючих, ви зробите помилку, якщо дозволите їм приймати рішення за вас. Не піддавайтеся спокусі звинувачувати інших у власних невдачах чи неправильних вчинках. Змирившись із наслідками своїх вчинків і взявши власну долю у свої руки, ви знайдете досвід і зрілість, які допоможуть вам піднятися на більш високий рівень, де можливі справжній успіх та самореалізація.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Життя Тельців навряд чи буде бідне на події, при нинішньому астрологічному аспекті. Найбільш вірогідні зміни в кар'єрі та способі життя або зміни важливих цілей та напрямів діяльності. Ці зміни можуть бути частиною природного прогресу вашого життя або засобом досягнення більшої незалежності у майбутньому. Якою б не була потреба в незалежності, ініціатива навряд чи залишиться у ваших руках, а вибір не буде цілком добровільним, оскільки основна риса цього періоду – зовнішні сили, керувати якими неможливо. Можливі розриви та розколи, розставання з членами сім'ї або з тими, хто є для вас авторитетом.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У цей період Близнюки навряд чи отримають те, чого хочуть і чекають. Ви повинні задовольнятися тим, що є, а якщо ви не зрозумієте, як це зробити, і не з'ясуйте, чого потребуєте, ймовірні проблеми. Нестабільні обставини впливають на стан спільних доходів та власності, виплату боргів, питання страхування, податків, спадщину та кошти, якими ви розпоряджаєтеся від чужого імені. Можливі зміни можуть відображати як досягнення, так і втрати. Ключ до вашого майбутнього – здобуття незалежності у цей період. Тому вам необхідно покладатися на себе, стати винахідливим.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Існує небезпека скандалу або поганої поголоски, що шкодить вашій репутації. Якщо ви займаєте помітний пост, постарайтеся виявляти обережність у виборі супутників, а також у ситуаціях, в які ви дозволяєте втягувати себе. Обставини можуть принести невизначеність у виборі життєвого шляху або посилити відчуття, що ваш нинішній курс не має сенсу та не веде до мети. Взаємини з одним із батьків, керівником або іншими впливовими та авторитетними особами стануть заплутаними, схильними до впливу непорозумінь і розчарувань. До плюсів цього тижня можна віднести те, що ваш імідж в очах громадськості стане надихаючим, чарівним чи спокусливим.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Найімовірніше, що цього тижня ваші зусилля пропадуть задарма чи, по крайнього заходу, не досягнуть наміченої мети. Такий не найвдаліший період не повинен стати приводом для ледарства, оскільки безліч повсякденних чи рутинних зусиль не несуть жодної загрози. Заняття водними видами спорту загрожують небезпекою, як і поїздки на рибалку, океанські круїзи та робота, пов'язана з вибухонебезпечними чи хімічно активними речовинами. Цей період несприятливий до застосування нових медикаментів, зокрема знеболюючих. Існує постійна загроза ілюзії та обману. Дуже велика ймовірність несподіваних нападок. Будьте насторожі, але не впадайте в параною.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

В очах оточуючих ви можете помилково виглядати майстром лицемірства. Можливо і протилежне: люди і ситуації, з якими ви стикаєтеся, будуть проявляти корисні для вас риси незалежно від того, чи вони володіють ними насправді. У всякому разі, ви можете скористатися перевагами цих позитивних можливостей, не забуваючи про ефект ілюзії. Романтичні захоплення, рекламна діяльність та спільні підприємства будуть гармонійними та надзвичайно успішними. Це слушний час для придбання ефектнішого іміджу, для фотографування, у тому числі й замовлення власних фотопортретів, танців та уроків танцювального мистецтва, участі у світських подіях на користь благодійної чи релігійної організації.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні можливе протистояння діям Терезів, яке вразить ваше внутрішнє "я". Навіть якщо невдача стане остаточним результатом, нинішні обставини не обіцяють повного успіху. У тому малоймовірному випадку, коли успіх можливий, він супроводжуватиметься втратою цілісності. Думки і особливо дії оточуючих навряд чи забезпечать вам підтримку і можуть бути прямим викликом вашої влади. Взаємини з чоловіками можуть стати напруженими – можливо, внаслідок гніву чи надто гострої конкуренції. Намагайтеся не перебувати довго на сонці, не перенапружуйте серце та хребет, уникайте дій, внаслідок яких можливі травми голови чи обличчя.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Загроза втратити щось справді цінне вийде на перший план. У цей період ви не втратите гроші, але якщо ваші доходи зростуть, то лише завдяки наполегливій роботі та бажанню піти заради неї на деякі жертви. Якщо ви нехтуєте взаємини з людьми, ваші зв'язки можуть порушитись. Готовність змінити своє ставлення до фінансів випробуватиметься. Але ще важливіше те, що вам потрібно чітко визначити пріоритети та встановити систему цінностей. Крім того, можлива ситуація, в якій ви збережете гроші та свої фінансові можливості, але втратите бажання робити покупки, а те, що ви захочете придбати, виявиться недосяжним або непривабливим.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Важко передбачити, що на хороше чекає Стрільців цього тижня. Спробуйте удачу на стрибках та інших спортивних змаганнях чи зіграйте в лотереї. Ви можете стати переможцем конкурсу краси чи фотографії, виявитися улюбленцем публіки. Артистичні та музичні прагнення обіцяють успіх. Судові та інші рішення будуть ухвалені на вашу користь. Але, незважаючи на те, що загалом цей тиждень сприятливий, розсудливість не завадить. Потенційно невдалі наслідки можливі навіть за найкращих обставин. Потурання своїм слабкостям, марнотратство, перебільшення та ліньки можуть завадити вам скористатися перевагами цього вдалого періоду.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не виключено, що цього тижня вас відвідають гості в той самий момент, коли у вашому будинку буде хаос. Нинішній тиждень - найбільш невідповідний час для влаштування званих вечерь та відвідування їх. У всіх є інші справи. При нинішній розстановці небесних сил марно добиватися миру та гармонії у сімейному колі. Цей період несприятливий для артистичної діяльності, спроб покращити свою зовнішність чи прикрасити будинок. Прагнення до задоволень, романтичних захоплень та дружніх зустрічей, напевно, закінчаться невдачею, ваших зусиль ніхто не помітить. Якщо ж ви зумієте певною мірою досягти емоційного задоволення, воно не принесе вам відчутної користі.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Інтелектуальні горизонти, діапазон інтересів та пов'язаних із ними ситуацій значно розширяться, якщо не повністю зміняться, оскільки обставини цього тижня змусять вас вибирати абсолютно нові та несподівані шляхи. Для Водоліїв особливого значення набувають самоосвіти, подорожі новими для вас місцями, пошуки та набуття нового досвіду шляхом незвичайного тренінгу. Ви навряд чи зможете контролювати чи впливати на ситуації, в яких опинитеся, або на людей, з якими зіткнетеся. Але ви здатні контролювати власну реакцію, викликану їх впливом, і тому в цей період можете досягти значного ступеня особистого, економічного та інтелектуального зростання.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Обставини можуть призвести до досягнення емоційного задоволення чи виконання бажання Риб. Жінки і діти можуть зіграти свою роль у можливостях, що відкрилися перед вами. Ситуація вимагатиме від вас застосування чи вивчення нової техніки, комп'ютерних систем чи неортодоксальних методів, за допомогою яких ви зможете здійснювати свої повсякденні завдання. Вам представиться шанс набути більше свободи та оригінальності в домашній обстановці або докорінно змінити своє житло чи спосіб життя. Обставини можуть надати шанс випробувати нову дієту або нетрадиційний підхід до харчування.

Нагадаємо про гороскоп на серпень-2023 для всіх знаків Зодіаку: чому Рибам не можна працювати, як Терези втратять все і навіщо Ракам окуляри.

Раніше ми повідомляли про Ведичний гороскоп щасливчиків на серпень-2023 – знайдіть себе.