Напружені стосунки між свекрухою та невісткою – це вже звичний нам стереотип.

І зараз люди більше дивуються дружній атмосфері між такими родичами, ніж холодній війні. Одна дівчина не змогла тримати в собі витівки майбутньої свекрухи на її дівич-вечорі і вирішила виплеснути їх редакції одного ззакордонних ЗМІ.

Свекруха, скріншот: YouTube
Свекруха, скріншот: YouTube

Мама її нареченого була кошмаром на її дівич-вечорі перед весіллям. Вона надто багато випила і чудила. Вона мацала чоловіка-стриптизера і переспала з незнайомцем. Майбутня свекруха розбила декор у своєму готельному номері та зламала душ — за все це довелося заплатити майбутній невістці.

"Ніхто з моїх друзів ніколи не помічав такого за нею раніше і не вважав її неприємною до цього моменту. Тепер вона каже, що "те, що трапилося з куркою, залишиться з куркою", але хіба мій майбутній чоловік (і його тато) не заслуговують почути, яка вона? Я турбуюся про весілля. Що, якщо вона знову щось витворить?"

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Весілля - арт, скріншот: YouTube
Весілля - арт, скріншот: YouTube

Дівчина Джейн вирішила допомогти нареченій: "Почекай, поки вляжеться пил, а потім запроси свою майбутню свекруху на чашку чаю. Влаштуйтеся зручніше і подивіться, чи згадає вона про дівич-вечора або вибачиться за це. Якщо вона цього не зробить, у вас буде повне право задатися питанням, чи була її поведінка прийнятною.Ви повинні отримати від неї запевнення, що вона буде спокійнішою на весіллі.Дайте зрозуміти, що ви не готові зберігати секрети від свого майбутнього чоловіка (її сина) або починати свій шлюб з брехні. що ви їй не загрожує, але це і не дрібниця."

Нагадаємо, що наречений не виконав прохання нареченої на весіллі і вона подала на розлучення: пройшов лише один день.

Раніше ми повідомляли, що в немовля на хрещенні вселилися біси і він атакував священика: кадри шокованих батьків розсмішили світ.