В Україні за час повномасштабного вторгнення росії відчутно подорожчали продукти, у тому числі кава та чай. Стало відомо, скільки покупці заплатять у серпні за найдорожчий та найдешевший товар у супермаркетах.

Супермаркети пропонують широкий асортимент, згідно з даними сервісу gotoshop.ua. Наприклад, у серпні ціни на найдешевшу розчинну каву стартують від 36,50 грн в Ультрамаркеті за упаковку 100 грам. Далі вартість тільки зростає, у Варусі та ЕКО Маркеті – від 69,90 грн за 100 грам, а в Ашані – від 72,20 грн.

Сільпо пропонує знижку 50% на каву Амбасадор Преміум – 91,99 грн, а 100 грам кави Якобс коштуватиме 114 грн теж зі знижкою.

Найдешевша кава, дані gotoshop.ua
Найдешевша кава, дані gotoshop.ua

Якщо розглядати дорожчі варіанти, то за 100 грамів натурального імпортного продукту доведеться віддати до 510 гривень.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Найдорожча кава, дані gotoshop.ua
Найдорожча кава, дані gotoshop.ua

Упаковка чорного чаю вагою 100 грамів у мережі Ашан коштує 49,90 грн. Приємна знижка діє у Фоззі у розмірі 37%, там 100 грамова упаковка чаю коштуватиме 49,40 грн. У Варусі за продукт доведеться віддати щонайменше 52,50 грн, а в Таврія В – 63,50 грн.

Найдешевший чай, дані gotoshop.ua
Найдешевший чай, дані gotoshop.ua

А ось найдорожчий чорний чай, ще й у музичній скриньці, пропонують купити за 353 гривень у Таврії. Однак це листовий продукт у подарунковій упаковці.

Найдорожчий чай, дані gotoshop.ua
Найдорожчий чай, дані gotoshop.ua

Нагадаємо, тепер це просто фрукти, а не "золоті" делікатеси: в Україні знизилися ціни на кавуни та дині

Раніше ми писали про те, що дитяче харчування, підгузки та іграшки: як українцям подати заявку на отримання нової гуманітарної допомоги

Як повідомляв Знай.ua, перевірять усіх і кожного: в Україні скоротять кількість одержувачів соцвиплат