"Укрзалізниця" — єдиний залізничний перевізник у нашій країні, який має чимало проблем.

Пасажири стикаються з неприємностями на кожному кроці. Нещодавно чоловікові продали квиток у "жіноче купе", але відмовилися впустити в поїзд, а зараз волонтер Юрій Степанець, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, розповів про спеціально передбачені вагони для людей з інвалідністю та про те, що квитки туди потрібно купувати виключно у касах... і там зовсім не так просто.

Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці
Укрзалізниця. Фото з телеграм-каналу Укрзалізниці

Чоловік перебував в Одесі та планував поїздку до столиці у справах. Онлайн він може тільки переглянути кількість вільних місць у вагоні, а для покупки потрібно їхати на вокзал. Він зателефонував на гарячу лінію "УЗ", йому повідомили, що каси працюють цілодобово. Він поїхав туди, але каса для людей з інвалідністю вже була закрита... виявилося, що до спецвагону купити квиток можна лише до 20:00.

Наступного дня він був на місці вже о 18.00, але йому знову сказали, що нічого не вийде. Треба було приїжджати о 17-й, бо Київ "не прийме заявку".

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"І тут Остапа понесло. Не витримавши такого пінг-понгу, я попросив викликати адміністрацію вокзалу. За кілька хвилин до мене підійшла начальниця каси і запросила до свого кабінету. Провівши кілька маніпуляцій з телефоном та комп'ютером - про диво . Мої квитки зараз будуть готові ", - заявив він.

Юрій Степанець, фото: Facebook
Юрій Степанець, фото: Facebook

Юрій Степанець, фото: Facebook
Юрій Степанець, фото: Facebook

"Укрзалізниця" досі не відреагувала на цей інцидент. "Це гнів і шок. Ну, як так можна? Важко ж як людям добиратися і тут знущання", - пише один із користувачів.

Нагадаємо, експерт пояснив, що не так із жіночими купе в "Укрзалізниці": чоловікам доступ є, але місця немає

Як повідомляв "Знай.uа", чоловікові продали місце в "жіночому купе", але у вагон пускати не захотіли: "Укрзалізниця" знову потрапила у скандал

Знай.ua писав, придумали цілу схему для перепродажу квитків "Укрзалізниці": як колектив перекупників заробляє на пасажирах