В Україні триває жорстока війна за свободу всього народу, однак деяких осіб, зважаючи на все, вона не стосується. Йдеться про сім'ю голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко.

Колишній нардеп Ігор Мосійчук розповів, як у період війни чиновниця разом із чоловіком придбала ресторани у Каннах та Ніцці, щоб забезпечити собі безбідне майбутнє за кордоном.

Ігор Мосійчук
Ігор Мосійчук

За його інформацією, наприкінці 2022 року, коли Харків активно обстрілювали, її чоловік від партії "Слуга Народу" Віталій Луценко підписував документи про купівлю акцій та призначення його Президентом компанії MIDI AU SOLEIL, яка володіє рестораном на набережній у Каннах.

Крім того, за даними французьких реєстрів Віталій Луценко, будучи резидентом Франції, також став співвласником компанії LE FOLIE'S, яка володіє нічним клубом-рестораном у Ніцці під назвою No Name.

"І все це, включно з даними про себе, наявність банківських рахунків і активів у Франції, Тетяна Єгорова-Луценко не внесла до е-декларацій за 2020, 2021, 2022 рік і приховала від НАЗК, НАБУ, команди Президента, партії СН і жителів Харківської області", - зазначив Мосійчук.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Тетяна Єгорова-Луценко, фото з вільних джерел
Тетяна Єгорова-Луценко, фото з вільних джерел

Щоб оформити покупку ресторану, чоловік скористався службовим авто облради, яке йому надала його дружина Тетяна. Повідомляється, що наприкінці 2022 року чиновниця включила Луценка до складу офіційної економічної делегації Харківської області та поїхала до Франції.

Більше того, Луценко навмисне приховав свій сімейний стан під час оформлення документів, щоб уникнути перевірок на корупцію.

Нагадаємо, колишня дружина "загиблого" ексдепутата Дейдея похвалилася весільним кільцем: новий обранець дуже схожий на екса

Раніше ми писали, "Приступ популізму та тупості": нардеп нагадав, як заступник голови ВП Шурма "провалився" з податковою реформою

Як повідомляв Знай.ua, родичі судді Тандира оцінили життя збитого нацгвардійця у 18 тисяч гривень: дружина хоче, щоб він сів