На українців попереду чекає осінь, яка зазвичай після літнього сезону здається досить непривітною через похолодання та дощі. Синоптики розповіли, чи стане стереотип про погоду восени реальністю, чи вона все ж таки порадує українців.

За даними погодного сервісу meteoprog.com, початок вересня в Україні буде переважно сухим і теплим, при цьому опадів не очікується. За прогнозом, вдень температура коливатиметься від +18 до +27 градусів.

Осені. Фото: Depo.ua
Осені. Фото: Depo.ua
Осені. Фото: Depo.ua

Київ

1 вересня у Києві прогнозується денна температура на рівні +23, а вночі +12 градусів. Хмарно, без дощу. Аж до 10 вересня погода буде комфортною, але столицю накриє дощами у другій половині місяця – 19, 22 та 24 числа.

Львів

У День знань очікується дощ із денною температурою +23, а вночі +12 градусів. Після буде сонячна погода, але з 19 вересня - похолодання та знову дощі 13, 17, 18 та 19 вересня.

Харків

Вересень розпочнеться із теплої погоди, вдень до +26, а вночі +14. Комфортно буде у першій половині місяця, але наприкінці травня температура почне знижуватись.
Мешканці міста насолоджуватимуться сонцем та теплом 1 вересня, а також температурою повітря до +27 градусів. Похолодання очікується протягом останніх двох тижнів місяця.

Вінниця

Осінь зустріне дощем. Вночі +12, вдень +24. При цьому перша половина місяця буде ще теплою, а наприкінці очікується похолодання.

Нагадаємо, краще дракона розбудити, ніж цих "янголят": три знаки Зодіаку, які обожнюють поспати

Раніше ми писали про те, що "Для України починається цикл 2 років...": астролог визначила точну дату завершення війни

Як повідомляв Знай.ua, діти та онуки будуть здорові: дві сильні молитви до Пантелеймона Цілителя та Господа