"Укрзалізниця" розповіла про те, наскільки складно купити "офіційний" квиток на потяг Київ-Варшава, на який з перших днів розпочали полювання перекупи.

Вони добре заробляють на цьому і не завжди чесним шляхом. Журналістам розповіли про те, що люди, які викуповують квитки, щоб потім продати дорожче, нерідко видозмінюють дані, зокрема.

Укрзалізниця, фото: Уніан
Укрзалізниця, фото: Уніан

Біля поїздів посадкові документи завжди перевіряють не лише провідники, а й воєнізована охорона, бо нерідко прізвища бувають некоректно вказані. Другі представники потрібні для того, щоб сканувати квитки, визначати, ким вони були куплені, зареєстровані та у разі чого виявити підробку.

Варто зазначити, що деякі перекупи навіть перебувають у контакті з частиною агенцій, які офіційно співпрацюють із "УЗ". Через модуль букінгу. Проблеми не заперечуються і вже наступного року планують оновити систему — провести цифровізацію. А ще є проблема всередині самої компанії, коли провідники та касири нерідко співпрацюють із перекупами.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Це вже кримінальні кейси, серйозні правопорушення, за які має бути покарання. Над цим ми також працюємо", - визнав голова АТ "УЗ".

Укрзалізниця, фото: Город Х
Укрзалізниця, фото: Город Х

Мобільний додаток дозволяє боротися з такими шахраями, які продавали по 200 квитків. Вже вдалось заблокувати майже тисячу таких людей.

Нагадаємо, мамкін фотошопер, жаба-кодер та ждун-аналітик: "Укрзалізниця" розповіла, як українців обдурюють аферисти

Як повідомляв "Знай.uа", чоловікові продали місце в "жіночому купе", але у вагон пускати не захотіли: "Укрзалізниця" знову потрапила у скандал

Знай.ua писав, пасажири "Укрзалізниці" скаржаться на чергову зміну, яка не призведе ні до чого хорошого