Зовсім недавно на Одещині все ж таки відкрили пляжі на невеликий період — цього рішення чекали чи не все літо.

Хоча, варто зазначити, українцям на всі заборони було однаково — люди купалися і не бачили в цьому нічого небезпечного. А зараз варто поговорити про один із пляжів, на якому вибухнув серйозний скандал, коли орендар площі вирішив облаштувати на піску майданчик для гольфу, хоча це територія безкоштовного відпочинку.

Пляж, фото з Telegram-каналу
Пляж, фото з Telegram-каналу

Все сталося в той момент, коли пляж "Дельфін" був повністю заповнений людьми. Коли їх було дуже багато, там з'явилися молоді люди і почали встановлювати дерев'яні піддони на піску. На той момент там із дружиною відпочивав екс-військовий Олексій Даник, який вирішив втрутитися в ситуацію, коли людей змушували збирати речі та йти.

На пляж були викликані правоохоронні органи, побачивши яких молоді люди, які до цього встановлювали дерев'яні піддони, призупинили роботу, але нічого так і не прибрали. Зрештою відпочиваючі наступного дня відпочивали вже не на піску.

Популярні новини зараз
У YASNO повернули українцям світло по 2,64 грн за кВт: але при цьому встановили ліміти - важливі подробиці Чекайте на справжню лавину подорожчань: що підніметься у ціні через зростання тарифів і валютного курсу Українцям готують нове подорожчання: ще одна комунальна послуга зросте на 30% Реєстрація знову відкрита: українцям роздадуть гуманітарну допомогу
Показати ще

Пляж, фото: скріншот з відео
Пляж, фото: скріншот з відео

"Не дуже комфортно, бо саме тут тінь і дуже прикольно, щоб ми всі разом тут лягли. Мало місця для безкоштовного відпочинку. Ми приїхали аж із села сюди, щоб тут купуватись небагато, але місця як бачите дуже мало", - зізнаються відпочиваючі.

Місцеві жителі підозрюють, що встановлення дерев'яних піддонів – це спроба облаштувати ділянку для платного відпочинку. Хоча орендар заявляє, що там нібито будують дитячий міні-майданчик.

Нагадаємо, українці та росіяни влаштували жорсткий кулачний бій у Німеччині: один з них вимагав говорити російською

Як повідомляв "Знай.uа", скільки чоловіків втекло з України через війну - жінок майже стільки ж, Євростат здивував даними

Знай.ua писав, у Києві хочуть відновити обміліле озеро за 35 мільйонів: у 2024 році навіть пляж обіцяють облаштувати