Мобільний оператор Vodafone із 1 вересня запускає нову лінійку тарифів. Однак вони стосуються лише бізнес-клієнтів.

Про це розповіли на офіційному порталі мобільного оператора. У компанії зазначили, що останнім часом користування послугами мобільного зв'язку у бізнес-тарифах зросло, тому абонентам оновили пакети послуг.

При цьому деякі абоненти протягом року можуть користуватися тарифом зі знижкою у розмірі 50%. Акція діє для всіх нових бізнес-клієнтів, які є юридичними особами чи ФОП.

Мобільний зв'язок, фото freeradio
Мобільний зв'язок, фото freeradio

Якими будуть ціни та обсяги послуг в оновлених тарифах:

Business Unlim – вартість зі знижкою 135 гривень на місяць, після року користування – 270 гривень на місяць. Абонентам надають безлімітний інтернет та дзвінки у мережі Vodafone, при цьому кількість включених у щомісячний пакет хвилин для дзвінків по Україні збільшена до 300 хвилин, кількість повідомлень до 300 SMS.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Business Start – ціна зі знижкою складає 77,50 гривень на місяць, після року користування 155 гривень на місяць. Business Pro – 110 гривень на місяць, після року користування 220 гривень на місяць. Бізнес-клієнти отримають 10 та 22 гігабайти мобільного інтернету відповідно, а також безкоштовну послугу Online PASS.

У останні два тарифи входять безліміт на розмови в мережі розмови в мережі Vodafone, збільшені пакети хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів по Україні.

Тариф Business Start включає 120 хвилин для дзвінків по Україні та 120 SMS. Тариф Business Pro – 180 хвилин на всі українські номери та 180 SMS.

Водафон. Фото кадр Youtube
Водафон. Фото кадр Youtube

У компанії також повідомили, що тарифи Business Unlim Plus, Business Ultra L, Business Ultra XL, Business Ultra VIP та Device 4G залишаються без змін.

Нагадаємо, Lifecell розповів українцям, як отримати 50% знижки на послуги зв'язку

Раніше ми писали про те, що від 2 до 7 тисяч гривень: українцям загрожують нові штрафи

Як повідомляв Знай.ua, блокування рахунків та арешт майна: українців серйозно карають за борги по комуналці