На сайті державних закупівель Prozorro з'явився ще один тендер. Згідно з інформацією, на Одещині планують провести ремонтні роботи мосту та дороги сполученням Ізмаїл-Кілія-Вилкове.

При цьому сума вразить багатьох, враховуючи те, що подібна закупівля проводиться під час повномасштабної війни. Так, на ремонт дороги на Одещині з державного бюджету хочуть виділити понад 163 мільйони гривень.

Тендер на ремонт дороги в Одеській області, скріншот
Тендер на ремонт дороги в Одеській області, скріншот

Повідомляється, що міст в аварійному стані проходить каналом Кофа автодорогою Т-16-07 і розташований на кордоні Кілійського та Ізмаїльського районів. Про те, що дорожня ділянка потребує капітального ремонту, заявили у Службі оновлення та розвитку інфраструктури на Одещині.

Дату торгів призначили на 29 серпня. За виділені та бюджетні гроші планують розібрати елементи пошкодженого мосту та облаштувати нове полотно, відновити дорожнє покриття та зміцнити узбіччя.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Дорога Ізмаїл-Кілія-Вилкове, фото з відкритих джерел
Дорога Ізмаїл-Кілія-Вилкове, фото з відкритих джерел

Варто зазначити, що ремонт дороги Ізмаїл-Кілія-Вилкове був запланований у 2022 році, але так і не розпочався через повномасштабне вторгнення росії в Україну. Місцеві жителі запевняють, що відновлення траси має велику важливість.

Раніше ми писали про те, що в Одесі хочуть витратити майже 5 мільйонів на закупівлю нових меблів: щоб облаштувати укриття у школах

Як повідомляв Знай.ua, у Міноборони ще "зекономили": сільрада на Волині хотіла закупити яйця по 50 гривень за штуку

Також портал Знай.ua писав, що витратять мільйони на дзвінки абонентів: скільки коштуватимуть розмови з "Нафтогазом"