На так званій росії продовжуються дуже тривожні (для жителів самої рф) події. Тут у Тверській області місцеве "ПеВеО" раптово заметушилося та збило легкий пасажирський літак. Добрі язики кажуть, що це літак, який належить особисто евгену пригожину.

Всі наші читачі чудово пам'ятають так званий "бунт", і чим усе це дійство закінчилося. Виявляється, нічого ще не закінчилося.

Російські Telegram-канали вже публікують кадри "з першого ряду".

Літак пригожина, скріншот: YouTube
Літак пригожина, скріншот: YouTube

Є інформація, що місцеві жителі перед падінням літака чули два вибухи, властиві ППО.

Популярні новини зараз
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Плату за світло нараховуватимуть по-новому Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Літак пригожина, скріншот: YouTube
Літак пригожина, скріншот: YouTube

Також повідомляють, що другий приватний борт пригожин курсує в небі над Москвою. Заяв від так званих структур пригожину поки що немає.

А ось "Росавіація" повідомляє, що у списку пасажирів був євген пригожин. Є ще інформація, що на борту літака було 10 пасажирів.

Пізніше, приблизно за годину після авіакатастрофи, державний телеканал "россия 24" підтвердив інформацію про загибель євгена пригожина.

"євген пригожин загинув, - повідомив рупор російської пропаганди.

Також повідомляється, що спеціально створена комісія "росавіації" приступила до розслідування "інциденту" з повітряним судном.

Нагадаємо, Росгвардія розгорне зброю на путіна, а в Росії почнуться революції: експерт розповів про майбутнє кремлівського диктатора.

Раніше повідомлялося, що Фарс і трагедія: експерт розповів, чи готує пригожин новий бунт проти влади Росії.

Також, Дмитро Снєгірьов вважає, що "заколот" Пригожина не вплинув на події на фронті, але змінив розклад сил усередині Росії.