Якщо ви, наші дорогі читачі, ніколи не звертали увагу на прислів'я про карму або про "закон бумерангу", то у нас для вас є дуже пізнавальні новини. Один із українських парамедиків, який рятує життя захисників на фронті, поділився цікавою життєвою історією.

Так, парамедик Орест Грицюк, якого було звільнено з полону російських окупантів, випадково впізнав окупанта, який брав його в полон. Однак цього разу є нюанс – тепер бойовика з армії Росії брали в полон бійці ЗСУ.

Про це стало відомо завдяки публікації Ореста Грицюка у мережі Facebook.

Публікація Ореста Грицюка, скріншот: Facebook
Публікація Ореста Грицюка, скріншот: Facebook

"Карма в дії. Рік і тиждень тому я потрапив у полон, а сьогодні побачив фото російського солдата з підрозділу, який мене брав мене в полон з моїми побратимами. Тільки в полон брали вже його. Карма в дії. Велкам ту зе клаб, так сказати, - написав Орест Грицюк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

Також варто нагадати той факт, що масового каяття серед російських військовополонених немає. Проте є люди, які навіть демонструють щире каяття та можуть заплакати.

Ось і на цьому знімку, де Орест помітив окупанта, можна побачити емоції на обличчі загарбника. Тепер уже полоненого, котрий не зможе нікому нашкодити.

Нагадаємо, ЗМІ розповіли про новий бізнес Миколи Тищенка: "кошмарить" call-центри та обговорює частку.

Раніше повідомлялося, 23-річний українець убив лікаря, але провину на себе взяв його друг - копи не одразу зрозуміли, в чому річ.

Також, чоловік спалив 12 військових авто у Києві: взяли, коли хотів підпалити черговий автомобіль.