Чотири британські підлітки були оштрафовані на 30 000 фунтів стерлінгів кожен за те, що вони перелізли з одного балкона готелю на інший у Магалуфі.

Там продовжують посилювати заходи щодо боротьби з небезпечною поведінкою відпочиваючих. Про це повідомляє Daily Mail.

Фото готелю на сайті
Фото готелю на сайті

Порушення сталися у період із 4 червня по 8 серпня. Хуан Феліу, голова ради Кальвії, підкреслив, що суворі штрафи є потужним стримуючим фактором проти безрозсудної та небезпечної поведінки.

"Це не відпочинок, це дуже небезпечний безвідповідальний вчинок і це не той імідж, який ми хочемо для нашого міста", - заявляє він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Зусилля поліції по боротьбі з антигромадською поведінкою, що раніше призвело до травм та кількох смертей, активізуються на тлі зусиль щодо покращення іміджу Магалуфа, який тривалий час страждав від пияцтва та хуліганства.

Кожен із п'яти іноземних туристів були оштрафовані цього літа, за стрибки з одного балкона готелю на інший, у розмірі 36 тисяч євро і були негайно вислані з готелів, в яких вони знаходилися. '

Готель в Туреччині, фото з вільних джерел
Готель в Туреччині, фото з вільних джерел

Минулого року уряд заборонив продаж алкоголю в магазинах з 21:30 до 8 ранку, а також відвідування пабів, акції з напоями "два за ціною одного", "щасливий годинник".

Нагадаємо, українці та росіяни влаштували жорсткий кулачний бій у Німеччині: один з них вимагав говорити російською

Як повідомляв "Знай.uа", 21-річна красуня потонула за кілька годин після публікації в Instagram: "Вільна і дика"

Знай.uа писав, тато позував із сином на пляжі, але те що було на тлі - розбурхає кожного: це був його "перший раз"