На офіційній сторінці управління ДСНС України у соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про незаконних мешканців однієї із квартир у Луцьку, Волинська область.

Власників житла не було вдома в цей момент, тоді як вікна вони вирішили залишити відчиненими, що і стало причиною того, що сталося. Вони особисто, коли повернулися до квартири, побачили це, але щоби вигнати "гостей", потрібно було викликати рятувальників.

ДСНС, фото: Facebook
ДСНС, фото: Facebook

Коли співробітники ДСНС прибули на місце, вони виявили приблизно 30 кажанів.

"О 22:08 до місця події направили працівників групи рятувальних робіт", - заявляють у публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

У кажанів було цілих кілька днів з моменту, коли власники квартири там були відсутні. Тварини спали на тюлі, шторах чи навіть звисаючи зі стіни. Їх вдалося успішно виловити, переконатися, що вони неушкоджені, і згодом відпустити на волю.

ДСНС, фото: Facebook
ДСНС, фото: Facebook

"Лише тоді люди повернулися до своєї квартири і, оглянувши кожен закуток і закривши вікна, зітхнули з полегшенням", - повідомляють у держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, в Умані 80 млн гривень "закатають" в асфальт і спортивний майданчик: відкати важливіші за дрони та зброю

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола жінка застрягла на балконі: ніхто не знає, як це сталося

Знай.uа писав, для українців у деяких областях запровадили нову заборону: кого стосується і що потрібно знати