В одній із локальних груп Київської області, що стосується Обухівського району, у соціальній мережі Facebook, спалахнув скандал, який безпосередньо відноситься до наших дітей.

Справа в тому, що в одній із шкіл вирішили зробити дивовижний ремонт туалетів. Там досі немає кабінок, хоч пародію вирішили встановити — із фанери.

Школа. Фото: Youtube
Школа. Фото: Youtube

Одна з місцевих мешканок випустила публікацію, заявивши про подив... хоча вона спочатку думала, що ніхто не вдасться цього зробити.

"В даний час по всій Україні проходять перевірки готовності навчальних закладів до нового навчального року, і Обухівська громада теж не виняток. Не знаю, який акт складе комісія з цього навчального закладу (гімназії), в якому знаходяться такі туалетні кімнати (як на фото)", – пише вона.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Жінка прикріпила всього два знімки, які все ж таки в повноті своїй демонструють те, що назвати ремонтом те, що там сталося, — не можна. Дверей там, звісно ж, немає. Але вже з'явилися стіни з обох боків.

"Цікаво, а що самі депутати зробили для цього ліцею? Вони приймають роботи", "Саме з цього всього, як першачки ходитимуть у дірку (дівчинки), я, як мама, не розумію, бо дитина ніколи не бачила таких туалетів", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, поціновувачі російської попси накинулися на військового через зауваження: "Закрий вуха і не слухай"

Як повідомляв "Знай.ua", українця на візку змусили пройти "всі кола пекла", щоб купити спецквиток в "Укрзалізниці": "І тут Остапа понесло"

Знай.ua писав, пляжі тільки відкрили, але бізнесмени вже хочуть їх "вкрасти" - втрутився навіть військовий