Після загибелі Євгена Пригожина на росії під Самарою зрівняли із землею цвинтар "вагнерівців", який відкривав він особисто. Про це розповів один із бойовиків.

У селі Миколаївка під Самарою розгорнули цвинтар "вагнерівців", на відкритті якого був присутній загиблий Євген Пригожин. Один із бойовиків показав, що на місці могил триває будівництво, облаштують якийсь майданчик.

Знесли цвинтар "вагнерівців". Фото: скрін з відео
Знесли цвинтар "вагнерівців". Фото: скрін з відео

"Ось тут, де ця стежка, там були могили. Це все знесено. Ви що творите хлопці? Та це ж блюзнірство, люди гинули за росію, ви їх тут із землею зрівняли всі могили. Ви що творите? Взагалі ні бога, нічого не боїтеся?”, – розкричався в істериці окупант.

Усі хрести та вінки з могил працівники звалили в купу, багато хто був встановлений на свіжих могилах. За словами "вагнерівця", він не розуміє, що відбувається на цвинтарі і чому до "людей", які загинули за росію, немає жодної поваги.

Популярні новини зараз
Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Знесли цвинтар "вагнерівців". Фото: скрін із відео
Знесли цвинтар "вагнерівців". Фото: скрін з відео

"Ось тут усі хрести, хлопців які загинули. Ось, 23-й рік, зверніть увагу. Все тут складено. Вінки "вагнерівські" все до купи звалили", - поскаржився бойовик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, на росії збили особистий літак Євгена Пригожина: все у вогні, є жертви.

Також наш портал інформував, розгвардія розгорне зброю на путіна, а в Росії почнуться революції: експерт розповів про майбутнє кремлівського диктатора.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Путін впевнений у своїй перемозі, хоча раніше багато сердився і "нюхав": експерт з мови тіла розкрила карти диктатора.