Літо добігає кінця, а за ним промчить осінь і знову ми сидітимемо за Новорічним столом і зустрічатимемо вже 2024 рік з підготовленими бажаннями.

Нещодавно ми розповідали про те, що наступний рік проходитиме під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона. А це означає, що рік принесе особливі зміни у політиці, економіці та культурі. Але чи будуть щасливчики серед знаків Зодіаку, яким Дракон подарує небувалий успіх? Звичайно ж, їх аж 6, тобто половина Зодіакального кола.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana

Лев (23 липня - 22 серпня)

Для Лева 2024 стане часом творчого розквіту і самовираження. Під впливом Зеленого Дракона, Леви відчуватимуть приплив енергії та натхнення для втілення своїх ідей у ​​життя. Це може бути пов'язане з творчими проектами, хобі чи навіть підприємницькою діяльністю. Важливо не боятися експериментувати та шукати нові шляхи для самовираження.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Для Риб 2024 буде часом духовного зростання і самопізнання. Під заступництвом Зеленого Дракона, Риби будуть схильні до внутрішньої рефлексії та пошуку глибокого сенсу. Це хороший період вивчення духовних практик, подорожей чи навчання. Важливо слухати свою інтуїцію та прагнути гармонії в собі.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Дерев'яний дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Дерев'яний дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Овен (21 березня - 19 квітня)

Для Овна 2024 буде часом зміцнення особистих і професійних відносин. Під впливом Дракона, Овнам слід очікувати нових можливостей у кар'єрі та бізнесі. Важливо активно шукати шляхи для професійного зростання та не боятися брати на себе відповідальність. Також це добрий період для початку нових романтичних відносин чи зміцнення існуючих.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Для Стрільця 2024 буде часом зростання і позитивних змін. Під впливом Зеленого Дракона, Стрільцям варто розглянути нові галузі розвитку, такі як навчання чи подорожі. Це також добрий період для розширення своїх горизонтів та знаходження нових способів реалізації своїх цілей.

Китайський гороскоп, фото з вільних джерел
Китайський гороскоп, фото з вільних джерел

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Для Водолія 2024 рік обіцяє бути часом інновацій та нових починань. Під впливом Дракона, Водолії будуть мати гострий розум і здатність мислити нестандартно. Це гарний період для втілення технологічних чи соціальних ідей у ​​реальність. Важливо не боятися ризикувати та прагнути нових обріїв.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Для Терезів 2024 рік обіцяє бути періодом гармонії та балансу. Під покровительством Дракона, Терезам варто очікувати зміцнення відносин з близькими людьми та партнерами. Це також може бути періодом значних подій в особистому житті, таких як весілля чи народження дітей. Важливо приділяти увагу як особистим, і професійним аспектам життя.

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що перемога України, розпад росії та зміни у політиці: що принесе нам 2024 рік Дерев'яного Дракона і як його відзначати.

Раніше ми повідомляли про колір, символ і матеріал 2024: що варто зробити вже зараз, щоб залучити удачу.