У Німеччині створюють так звані "кімнати для сексуальних досліджень" у дитячих садках, де малюки беруть участь в іграх відповідного характеру.

У двох установах німецького Північного Рейну-Вестфалії вже активно обговорюють відкриття безпечного місця, де діти могли б зайнятися мастурбацією, повідомляють у виданні Fox News.

Діти. Фото Freepik
Діти. Фото Freepik

Міністерство у справах дітей Північного Рейну-Вестфалії, яке очолює Грін Жозефін Пауль, заявило, що "сексуальній поведінці дітей неможливо запобігти", тому претензій немає. Крім того, в одному із закладів у Керпені також зазначили, що "мастурбація – це нормально".

В іншому дитячому садку штату, цього разу в місті Райнберг, проводяться "лікарські ігри", коли дітям дозволяють досліджувати тіла одне одного, але забороняють "вводити в отвори предмети".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Діти в дитячому садку. Фото: Arrive
Діти в дитячому садку. Фото: Arrive
Дети в детском саду. Фото: Arrive

Однак не всі батьки підтримують цю ідею, а багато хто навіть обурюється.

"Моєї доньці п'ять років. Я не хочу, щоб хлопчики її лапали. У мене є ще одна дитина в іншому дитячому садку, де немає "дослідницької кімнати", - висловився батько дівчинки.

Коли в суспільстві висловили невдоволення, представник Міністерства освіти землі Нижня Саксонія заявив, що "освітня концепція у такій формі ставить під загрозу добробут дитини". Незабаром проект зовсім закрили та скасували ці кімнати.

Нагадаємо, дівчина народжувала 27 разів і сім із них це були трійнята: до 40 років вона потрапила до Книги рекордів Гіннеса.

Раніше ми писали про те, що чоловік скидав собачі купи сусіду за паркан, але помсти не чекав: після цього гадити не вийде

Як повідомляв Знай.ua, Ісаак Ньютон за життя назвав точний рік кінця світу: ми все ще поживемо, але недовго