Власниця собаки в Китаї здивувалася після того, як лікарі виявили, що її улюблений французький бульдог проковтнув цілих 11 гумових качок.

Вона вперше зауважила, що щось не так, коли пропала її червона качечка, одна з кількох у її колекції. Швидко засумнівавшись у своєму собаці, вона негайно відвезла його до лікаря. Про це повідомляє New York Post.

Але на неї чекав шок, коли лікарі зробили рентген шлунка собаки і виявили на знімку щонайменше п'ять іграшок. Потім собаку терміново доставили до відділення невідкладної допомоги, де ветеринарам вдалося витягнути ще шість качок, лише 11 з'їдених. Якщо собака раптом проковтнула гуму — це може бути дуже небезпечним для її здоров'я.

У деяких випадках гума нічого не зробить з вашим собакою, але найчастіше вона може викликати ядуху або закупорку травного тракту. Собаки не перетравлюють гуму, тому, якщо ви підозрюєте, що ваш собака проковтнув цей матеріал, вам слід якнайшвидше звернутися до ветеринара.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Ознаки того, що ваш собака з'їдає дрібнички - занепокоєння, задишка, задуха і здуття живота.

Лікарі сказали, що її собаці пощастило, що вона залишилася живою після випробування. На китайській платформі було опубліковано відео, на якому жінка лає собаку, який, схоже, ігнорував його, поки дрімала біля ніг своєї людини.

Нагадаємо, дівчині відрізали соски, але вона впевнена, що досі прекрасна, тому не носить ліфчик: "Я намагаюся показати красу"

Як повідомляв "Знай.uа", пара 4 роки намагалася зачати дитину, але дружина залишалася незайманою - що розкрив лікар

Знай .