Стало відомо, хто може замінить Олексія Резнікова на посаді глави Міноборони. Відомство очолить Голова Фонду держмайна Рустем Умєров.

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі народний депутат України Ярослав Железняк.

Він зазначає, що Резніков залишить пост Міністра оборони, і якщо до його звільнення не буде гучних скандалів, він прийме пропозицію про призначення послом у Великобританію.

Олексій Резніков, фото: Міноборони
Олексій Резніков, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"На місце Міністра оборони буде подано нашого ексколегу по фракції, а зараз голову Фонду держмайна Рустема Умєрова. Як раз буквально нещодавно у нього рік на посаді був. І прошу відмітити, рік без жодного скандалу і з рекордним результатом ФДМУ. Хто замість Рустема на Фонд поки не вирішено. Враховуючи, скільки активів туди передали та повноважень, то сподіваюсь, це не буде знов "вічний в.о.", — повідомив нардеп.

Железняк розповідає, що кадрова ротація запланована на перший тиждень вересня та вже вчора зранку про таку неї попередили деякі посольства.

Олексій Резніков, фото: Instagram
Олексій Резніков, фото: Instagram

"Про скору ротацію і відставку пан Міністр знав до своєї відомої пропозиції щодо парі. Тому не дуже спортивно вийшло"- додає депутат.