Компанія Amazon не братиме комісію з українців. Пільгові умови діятимуть до вересня 2024 року. Про це йдеться у повідомленні пресслужбаи Міністерства цифрової трансформації України у соцмережі facebook.

Минулого року за ініціативою Мінцифри компанія Amazon спростила умови для українців, скасувавши комісію. Пільгові умови було продовжено ще на один рік – до вересня 2024 року.

Amazon. Фото: скрін youtube
Amazon. Фото: скрін youtube

Отже, ще рік українські підприємці, які продають свої товари на Amazon, не сплачуватимуть реферальну комісію у розмірі від 7 до 17% за кожен реалізований товар.

"Українські підприємці надалі реалізовуватимуть товари на Amazon з 0% реферальною комісією. Це податок становить 7–17%, його необхідно платити за кожен проданий товар", - йдеться у повідомленні Мінцифри.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Amazon. Фото: скрін youtube
Amazon. Фото: скрін youtube

Такий крок Amazon дуже допоможе українському бізнесу активніше розвиватися та масштабуватися на міжнародний рівень та посилювати бренд України за кордоном.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, сервіс Spotify підняв ціни на преміум-підписки: скільки заплатять українці за прослуховування музики.

Також наш портал інформував, Ілон Маск змінив логотип Twitter та викликав шквал ненависті від користувачів: зміни, яких ніхто не хоче.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям повідомили про нові ціни на реєстрацію автомобілів: скільки доведеться платити.