31 серпня 2023 року виповнилося 26 років від дня смерті принцеси Діани, яка загинула в паризькому тунелі Pont de l'Alma, коли автомобіль Mercedes Benz з нею в салоні на великій швидкості врізався в бетонну опору.

Травми королівської особи здалися рятівнику незначними - на ній не було крові та слідів "суттєвих" ушкоджень.

Співробітник паризьких аварійно-рятувальних служб Ксав'є Гурмелон описав перші хвилини після аварії за участю принцеси Діани та розповів про останні слова члена британської королівської родини. За його словами, до місця смертельної ДТП – у тунель біля мосту Альма він приїхав одним із перших. На той момент принцеса Вельська ще могла розмовляти.

"Я тримав її за руку, просив зберігати спокій і не ворушитися. Я сказав їй, що ми тут, щоб допомогти. Вона відповіла: "Боже мій, що трапилося?" - наводить The Sun слова рятівника.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Травми принцеси Діани здалися Гурмелону незначними - на ній не було крові та слідів "суттєвих" ушкоджень. За його словами, постраждала мала легку травму правого плеча, тому він вважав, що життю королівської особи нічого не загрожує. Рятувальник зізнався, що був вражений смертю Діани у лікарні.

Нагадаємо, аварія, яка забрала життя принцеси Вельської, сталася 31 серпня 1997 року. Автомобіль єгипетського бізнесмена Доді Аль-Файєда, в якому вона їхала, на великій швидкості врізався в стіну тунелю в Парижі, вдарився об розподільний бар'єр і перекинувся. Аль-Файєд і водій загинули на місці, Діана померла в лікарні за дві години після ДТП.

Нагадаємо про останню годину життя принцеси Діани: весь світ дізнався про подробиці про дружину короля Чарльза III.

Раніше ми повідомляли, що через багато років розкрилася одна правда про принцесу Діану, зробили без відома Чарльза: "Я хочу кілька".

Також стало відомо, що королеві Каміллі і не снилося: як принцеса Діана шокувала чоловіків на пляжах.