Нещодавно глава української розвідки Кирило Буданов розповів про те, чому не здійснився його прогноз щодо заходу ЗСУ до Криму до початку літа 2023 року.

Також він зі сміхом відреагував на тих, хто вважає, що контранступ рухається повільно, адже ніхто з простих українців не знає, які завдання ставилися головним командуванням країни перед захисниками нашої країни. Саме тому ми не можемо оцінити контранступ.

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

В своєму новому інтерв'ю Наталі Мосейчук Будавнов розповів, яку концепцію будує ГУР на післявоєнний період, а також чим займатиметься відомство після війни.

"Це будуть нові виклики, нові ризики. Ну, перш за все, ми повинні розуміти, що після перемоги України в якомусь видозміненому вигляді все ж таки частка від російської федерації залишиться поряд з нами", - зазначив Буданов.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Він вважає, що навіть після перемоги України через деякий час у росії почнуть виявлятися реваншистські настрої, тож у цьому напрямі буде багато роботи.

Кирило Буданов, фото: Знай.ua
Кирило Буданов, фото: Знай.ua

Також глава ГУР додав, що окрім росії у відомства є багато роботи щодо боротьби зі світовим тероризмом і проявом насильства.

Крім того, вестиметься робота щодо порятунку українців та підвищення впливу України у світі.

Нагадаємо, що Кирило Буданов розповів, чому ЗСУ не зайшли до Криму до початку літа, як він обіцяв: "На жаль, треба визнати...".

Раніше ми повідомляли, що Михайло Подоляк спрогнозував, коли в Україні закінчиться війна: "Це станеться раптово".